Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witam Bardzo chciałbym przeprosić Wszystkich za mój błąd. Parę dni temu złożyłem podanie o admina, lecz przez moją głupotę i nieostrożność zostało odrzucone. Zakładając konto na forum popełniłem błąd przy dacie urodzenia. Dla pewności informuję iż mam 16 lat a nie 18. Beznadziejny błąd ale jednak. Proszę adminów aby pomiędzy Sobą jeszcze raz rozważyli moje podanie, jeśli wyrażają na to ochotę i są za. Jeszcze raz proszę o wybaczenie i wyrozumiałość. ( jeśli ktoś prosi o dowody proszę pisać na steam, chętnie udzielę odpowiedzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Dobrze, że poinformowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Akceptujemy to , każdy ma prawo pomyłki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Zgadzam się H@ zdecyduje czy jeszcze raz zrobimy głosowanie, grunt to się przyznać to własnego błędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Fajnie ze sie przyznales! Prosze h@ o ponowne otwarcie podania, a nie wiem czy ty tego nie powinienes zrobic nawet ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 dobrze ze sie przyznales teraz twoj los jest w rekach h@ , ale sadze ze mozna ci dac szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 No dobrze ze potrafisz sie przyznac do swego bledu takich osob jest malo Jesli chodzi o podanie to mozna je otworzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Oki, przyznanie się do błędu też wymaga odwagi. Zachowałeś twarz i honor. Twoje podanie można ponownie otworzyć. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi