Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42340 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Mój nick: $killsoN Nick admina: oFF wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Reason: 'jest to FFA' [AMXBans] Duration: '5 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:63074461' [AMXBans] Your IP: '83.3.235.141' [AMXBans] =============================================== Jak widzicie admin mi dał bana za to, że powiedziałem, że to jest DD2. Proszę o zrobienie coś z tym adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42347 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 poniewaz wyglaszasz swoje Racje odnosnie typu serwera. Jest to serwer FFA - Free For All a ty twierdziles z uporem manniaka zejest to serwer TP. Nadmieniam na serwerze jest dozwolone rash, prosilem o spokoj ale kazdy mial to w nosie, padlo na Ciebie gdy powiedziales ostatnie slowo. Jeśli to miala byc forma żartu nie bylo smieszne, dostales na 5 min ktory juz dawno wygasl. Nastepnym razem prosil bym nie wdrążac sie w glupie dyskusje poniewaz takie podjudzanie grozi tym ze ludzie staja sie dla siebie agresywni i rzucaja wyzwiskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Czerwca 2013 #42352 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Brak dowodów [ 10% ] + Ban słuszny. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42371 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Demko prosze sobie zobaczyc z mapy. Ja nie powiedziałem, że to TP tylko inny gracz to powiedział -,- Ja powiedziałem, że to DD2 i dałeś mi bana z powodem, że to FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42423 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Skarga bez sensu według mnie, stało ci się coś jak przez te 5min nie mogłeś wejść na serwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42456 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Nie chodzi o te 5 min tylko o niesłusznego bana !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi