Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42086 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nick: pozdro 600 Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): duże oraz byłem u was adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 3 lata ale juz za 2tyg beda 4 jej ;d Steam / NonSteam: steam Dlaczego TY .!: Myśle ze nadaje sie na ta posade kazdy mnie zna chyba serw nie było jakiś problemów z moją osobą na ts3 spedzam dużo czasu oraz dogaduje sie z adminami serwera także oni mnie znają.Myśle że nadaje się na ta fukncję. Na serwerze mam przegrane 118h myśle że ujdzie ;p. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w tyg to tak mysle za na dzien okolo 4h jak beda wakacje to wiecej wiadomo a w week na dzien 6~8h ;d Kontakt:ts3,gg,steam,serwer pozdrawiam pozdro ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Czerwca 2013 #42087 Administrator Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Przeciez skladales podanie i bylo odrzucone. Odczekaj wiekszy okres czasu a nie taki maly. Jak na razie zamykam. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Czerwca 2013 #42103 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi