Skocz do zawartości

[PROPOZYCJA] Zmiany po resecie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Otóż zbliża się reset, tak więc chciałbym zaproponować kilka zmian, które mogłyby temu wydarzeniu towarzyszyć, a mianowicie:

- Pierwszą z nich są perki i klasy, moją sugestią jest dodać kilka nowych, aby zasmakować czegoś nowego, a nie tylko dotychczasowej rutyny oraz usunąć kilka kilka dotychczasowych klas, w tym ninję, który jest kontrowersyjny, ponieważ powinien gościć na serwerach Diablo, a nie COD. Osobiście grywam tą postacią i z umiejętnościami ljtów itd czasem jestem nie do pokonania, nawet z latarką, bo jak rozpędzę się z bh, to latam jak strzała. Niby jest dużo jest tych klas, ale w większości widzę, że ciągle marudzą na tą klasę i lecą z epitetami na serwer, jak to on rzekomo spada na psy. Może po części maja rację, ale nadal COD jest pełny, a porządki z adminami wkrótce zawitają. Tak czy inaczej proponuję usunąć ninję oraz dodać kilka nowych klas (3 premium i 3 zwykłe) oraz 5 perków. Do tej oraz następnej sugestii mam pytanie do H@ czy mają czas i czy zrealizowanie tego jest możliwe?

- Drugą jest sprawa osiągnięć, a dokładniej nagród. Tu proponuję dodać 2 klasy, które będą dostępne tylko od danego poziomu np 50 oraz jakieś bonusy po określonej liczbie zabić (100 - bonus1, 250 - bonus 2, 500 - bonus 3, 1k - bonus 4, 5k - bonus 5)

- Trzecią i ostatnią, to nowy nabór na adminów, zostałoby tylko 3 (2 wyznaczonych przez graczy, 1 przez administrację), a resztę dobierając od nowa. Nie byłoby trzeba zbierać dowodów na poszczególne osoby. Najbardziej ogarnięci i lubiani zostają + kilka nowych kompetentnych do pełnego składu.

Do pierwszej i drugiej propozycji można wyznaczyć konkurs na proponowanie klas, perków i osiągnięć. Pomysły, które zostaną wprowadzone na serwer będą nagradzane, co wy na to?

1. Ninja to jest klasa która w dużym stopniu utrzymuję serwer więc nie ,tylko z tego powodu. Co do perków to Axuax często dodaje jakieś nowe perki :)

2. Ciekawe , widziałem to na kilku innych serwerach. Jeśli byłaby szansa można spróbować

3. Ten punkt to jakiś nie śmieszny żart:) Siedząc cały dzień kręcąc demka na każdego znajdzię się haczyk:) Napewno rekrutacja niedługo będzie otwarta ze względu na rezygnację adminów.

Co racja to racja z tym ninją, lecz można zarabiać na serwer z czegoś innego, np zastąpić go inną równie dobrą klasą, lub postawić na vipa, który mógłby mieć więcej bonusików oraz np zmieniony model postaci. Bajery dobrze się sprzedadzą, więc można rozważyć tą decyzję, która należy do was, ale ja bym postawił na opinię graczy :)

Co do tego trzeciego, to w sumie racja. Zaproponowałem to zbyt pochopnie. I tak osobiście zbieram na każdego dowody, ale gorzej z resztą. Może dojść do tego, że gdy będę na serwerze admini będą strugać grzecznych, a gdy wyjdę znów zaczną swoje, a inni nie pomyślą żeby zrobić demko i zgłosić to. Tak czy owak, przemyślcie to może jeśli możecie :)

Kolego Szteker na serverze czujesz się Bogiem, a teraz jeszcze zgrywasz szpiega? Twój komentarz i postrzeganie jest poniżej normalnego toku myślenia i żal mi jest, że postanowiłeś dobrać się do COD moda. Zbieraj najpierw na mnie dowody i pisz MOCNĄ skargę. Nie sądzę bym robił coś czego nie powinienem i tylko się ośmieszysz.

Pisząc post u góry narobiłeś sobie wrogów.

Dlaczego mam się czuć Bogiem? Bo walczę z tym syfem? Nie ukrywajmy, biorę czynny udział w porządkach na COD'zie. Tobie może być to nie na rękę, bo koniec z waszą samowolką. Adminami jesteście po to, aby panować nad serwerem oraz dbać o jego dobro, a nie odbijać waszą zapewne nędzną rzeczywistość w grze, robiąc z siebie guru świeżaków. Mam gdzieś ilu narobię sobie wrogów, lepiej dla mnie, bo łatwiej o dowody będzie. Ja przestrzegam regulaminu, ale jeśli już go łamię to spontanicznie, więc co mi po takich wirtualnych wrogach? Partactwo trzeba tępić. Poza tym jesteś moderatorem, więc zachowuj się jak należy pełniąc te stanowisko, a nie rozpoczynając spam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...