Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2013 #41126 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Data i godzina: 07.06.2013 r. 18.55 Nick admina/gracza, który zawinił: Toxic Dowody: Zrobiłem ss`a lecz zanim go obrobiłem skopiowałem wzór ;f. Świadkowie niech wypowiedzą się pod tematem. Świadkowie: KUndro,tuskafka,eekz Uzasadnienie: Na KillDay`u wygrał Toxic i zaczął do mnie strzelać, więc była to próba buntu więc go zabiłem. Na następnej rundzie napisał żebym dał mu FD za to że miałem na nim FK ,bo inaczej dostane bana. FK nie było a bana dostałem. Proszę o szybkie rozpatrzenie mojej skargi. Czekam także na UB. Pozdrawiam Toxica , Syndykator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2013 #41140 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Wygral na fd wiec ma zyczenie Wiec skarga do kosza .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2013 #41144 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ludzie... po co dwa tematy? zamknij ktoś ten temat, gdyż jest już jeden napisany przez KUndro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Czerwca 2013 #41516 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Ten zamykam , wypowiadajcie się w tym http://www.multi-head.pl/showthread.php?tid=8020 /// close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379700 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi