Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2013 #41123 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Data i godzina:18:55 Nick admina/gracza, który zawinił:Toxic Dowody:Znowu nie nagralem,jak mam nagrac-przewidziec sytuacje ? Świadkowie:Syndykator.-ofiara. Uzasadnienie:Chciałbym,aby toxic stracił admina . Powody: -Bardzo rzadki pobyt na serwerze Jailbreak -Darmowy ban dla syndykatora. Syndykator został zbanowany za darmo przez toxica,za to,że pod koniec zabawy toxic strzelil 2 razy z pompy w strone syndykatora,a syndykator go zabil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2013 #41128 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ban był rzeczywiście darmowy( nie pobrałem za niego opłat), ale nie bez powodu . Gracz syndykator dostał bana za freekill, ponieważ wygrałem killday i tym samym miałem życzenie i postanowiłem se zabić syndykatora, ale gdy w niego strzeliłem to mnie zabił i to był domniemany fk, ponieważ podkreśle jeszcze raz byłem ostatni, miałem życzenie, mogłem zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 7 Czerwca 2013 #41130 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Jak wynika z tego co napisał Toxic to mógł dać bana bez zastanawiania się. Miałem admina na jailu i wiem , ban w 100% słuszny. Jupik: Dział nie dla zwykłych użytkowników ! jeszcze raz i będzie 10% ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2013 #41135 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Toxic... z tego co czytam ( nie wiem jak było) nie po informowałeś ich o tym życzeniu... TAkże jeżeli nie podałeś im informacji to z pewnością ban był niesłuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2013 #41136 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 No kurwa pierdolne zaraz. Od kiedy strzelanie na życzeniu w strażnika nie jest traktowane jako bunt? //edytowane przez Consecuente. +10% wiesz za co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2013 #41143 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Toxic mylisz się. Gdybyś powiedział że to twoje życzenie to tak. Ale on uznał to za bunt, więc miał prawo cię zabić. Z drugiej strony: Ludzie!!!! czy trzeba odrazu pisać skargi.??? Wystarczy wejść na ts'a i porozmawiać, wyjaśnić sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2013 #41146 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Toxic mylisz się. Gdybyś powiedział że to twoje życzenie to tak. Ale on uznał to za bunt, więc miał prawo cię zabić. Nie grabarzu nie mylę się spójrz to fragment naszego regulaminu jailbreak. 12.Strażnicy mają prawo zabić ostatniego więźnia jedynie gdy nie wykonywał on wcześniejszych poleceń(np. Siedział w celi całą rundę) lub buntował się . A jeżeli wcześniej się nie buntowałem( bo był kd) i zostałem ostatni to nie miał prawa mnie zabić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2013 #41152 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Toxic wygrał KD i strzelił we mnie 2 razy i zabrał mi hp , rozumiem gdyby mnie nie trafił. Nie powiedział że jego życzeniem jest zabicie mnie , równie dobrze mógł wziąć bezruch i mnie zabić , ponieważ na serwerze tłumaczył się że chciał mnie zabić z pompy. Myślę, że każdy zrobiłby to samo na moim miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2013 #41176 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Wicie co wy na tym Jailu próbujecie tylko i wyłącznie coś udowadniać... JAil ma być po to by na nim grać i się dobrze bawić a nie dopierd... sobie na wzajem... OD kiedy gram na waszym JAil-u zawsze to było traktowane jako bunt a teraz nagle nie ?? H@ lub moderatorom proponuje zamknąć tą skargę i zastanowić się w końcu nad losami Jail-a... Bo jak nikt gry tam nie ogarnie to ja tego serwera nie widze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Czerwca 2013 #42180 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Skarga bez dowodów , zamknę ją , jak h@ będzie miało takie życzenie to na pewno otworzy ją i się wypowie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379699 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi