Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2013 #41108 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Data i godzina:17:35 Nick admina/gracza, który zawinił:tuskawka Dowody:Żadne,nie nagrywam całego czasu grania w C-S. Świadkowie:Vegeta Uzasadnienie:Na jailu wylosowalem w ruletce deagla,mialemgo wyrzucic. Tuskawka odwolal mi totalny bezruch i kazal wyrzucic,po czym wyrzucilem deagla. Tuskafka powiedzial mi ,ze mam totalny bezruch,ale nie odliczyl,po czym skoczylem. Tuskafka mnie zabil. Prosze o bana na CT dla osobnika,ponieważ często freekilluje. //Cytat : "Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego." +10% /xDoGeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2013 #41110 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Jezeli nie masz dowodu w postaci demka , to jedyne co moze zrobic administracja to zwrocic wieksza uwage od tej pory na jego gre . Tym bardziej ze nie podales jego IP ani nic , tylko sam nick . Wiec nastepnym razem jak ten gracz bedzie " freekillowal " w momencie gdy nie ma admina na serwie to zrob demko i spisz numer IP z amx_ip . Nie masz prawa się tu wypowiadać +10% /xDoGeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Czerwca 2013 #41515 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Skarga bez dowodów . Następnym razem , postaraj się o nie . /// close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379698 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi