Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40894 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Data i godzina: 06.06.2013, 19:20 Nick admina/gracza, który zawinił: T1M3 Dowody: http://speedy.sh/f9rzk/mc.dem Świadkowie: m.in. `Adi Uzasadnienie: Otóż na serwerze miała miejsce sytuacja, gdzie MC scream ewidentnie latał odpalony, a mianowicie wh. Robił niemożliwe skany oraz pięknie malował ściany celownikiem, dało się zauważył to gołym okiem. Ja, adi oraz zapewne inni pisaliśmy mu o tym, lecz zachował się jak zachował. Nie mam całego demka nagranego, więc pewnie z tą sytuacją jest lipa, ale ukazuje ona totalne partactwo T1M3'go. Który rozsądny człowiek tak robi, iż widząc szum o cziterach, pisze na y@@, że jest czysty skoro nawet nie poobserwował danej osoby 3 minuty? To chyba logiczne, że odpał naciśnie tylko 1 przycisk i wyłączy swoje dopalacze. Od tego jest przecież pwsay, a nie publiczne odpowiedzi na takie rzeczy. Gdy ktoś się konkretnie wkurzy po takiej sytuacji, to od razu wyłapuje bana i gdzie tu do sprawiedliwość? Dzieciak na takim stanowisku i robi co mu się podoba. Nic nie wie o swojej funkcji, prócz y@@ i spam. Ciągle na tym serwie są takie krzywe akcje i to nie tylko z udziałem tego admina, tak więc drodzy H@ proszę dać tym partaczom ultimatum, nowy, uściślony regulamin, bo nie da się grać dziennie patrząc tych pajacyków. Dziękuję za uwagę Pozdrawiam Gumowy Ciul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40895 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ja na razie nie mogę odtworzyć demka bo jestem na lapku a tu nie mam dosłownie nic jutro jak usiądę do innego kompa to odtworzę demko lecz czy masz jakiś dowód na admina że nie patrzył na niego w postaci screena żebym mógł już teraz zobaczyć i osądzić coś ? Lecz co do T1M3 Widziałem już taką sytuację że gdy ktoś pisał na U@ a on bez sprawdzenia niczego od razu pisał że jest czysty bo nie chciało się mu go sprawdzać tak więc jestem w stanie w to uwierzyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40901 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witam . Tak to ja wasz ukochany cziterek skrimeusz mdeusz ;D . Po głębszej analizie tego jakże zacnego demka uznałem , że jednak nie gram na wh . Weż się człowieku ogarnij . T1M3 patrzyl na mnie i nic nie zauważył zresztą demko niczego nie pokazuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40904 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Napisałem przecież, że demko nie jest kompletne i lipa będzie z dowodem tej sytuacji, więc masz szczęście, ale ukazuje ona partactwo T1M3'ego poprzez jego zachowanie. Odstrasza cziterów, a admin nie powinien tego robić, tylko ich sprawdzać oraz zrobić ss'y, jeśli duża ilość graczy skarży się na daną osobę, natomiast jeśli jest czysta, to odpowiedzieć na pwsay, żeby nie odstraszyć innych, jeśli są. Dyskretność to podstawa, a za często na tym serwerze jej nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Czerwca 2013 #40907 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Jak dla mnie Scream czysty . Jedyne co mnie dziwi , dlaczego admin , zamiast sprawdzić , to pisze " Ludzie on ma info " , to jest obowiązek admina, aby przestać grać i sprawdzić danego gracza wskazanego na u@ . Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40908 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 No wiesz ale ja juz miałem 6x ssy także . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40909 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Siedziałem na spect przez dobry czas patrzyłem na scream potem na tych co jupik mi dawał .. A i jeszcze nazywasz mnie dzieciakiem ? Może wejdź na ts pogadamy zobaczymy .. Jak się spami i klnie na u@ to już nie moja wina że dostaje się bana .. PS: Durex jesteś wstanie uwierzyć w wszystko na mój temat ponieważ coś do mnie masz .. Pozdrawiam T1M3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40913 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Człowieku, sam sobie zaprzeczasz. Jak mogłeś siedzieć dłuższy czas na spect'ie, jeśli mapa dopiero co się zaczęła, jak ja już ci pisałem po pierwszej rundzie, że lata odpalony? Co do tego dzieciaka, to proszę bardzo zacytuj te zdanie, ponieważ nie nazwałem cię nim, a partaczem, więc proponuję wpisać to słowo w google i przeczytać co ono oznacza, bo mądrością, ani inteligencją nie błyszczysz cwaniaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40916 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 "? Dzieciak na takim stanowisku i robi co mu się podoba. " Proszę . A nie pisaliście nic po pierwszej rundzie .. pisaliście później .. Widzę że ty też nie błyszczysz inteligencją nie wiedzą co sam piszesz .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40918 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 W takim razie zwracam honor, ponieważ nie zauważyłem tego, ale to nie zmienia faktu, że jesteś partaczem i półgłówkiem. Jeśli nawet nie jesteś dzieciakiem, to gratuluję inteligencji w tym wieku, a na ts nie mam zamiaru wchodzić w głupie dyskusje. Miałem co miałem do napisania w tej sprawie, więc czekam na rozstrzygnięcie tej skargi poprzez H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40921 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Gumowy najpierw wszedłem na początek westa miałem stary 13:1 potem poszedłem wyprowadzić na spacer psa . Wróciłem . Jak ja grałem na początku mapy to cb nie było wiec jakim sposobem pisałeś od początku mapy ? Zresztą nie powinieneś określać admina T1M3 jakimiś przymiotnikami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40922 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Z tym co scream napisał zgodzę się nie masz prawa określać go mianem półgłówka skoro go nie znasz ani innymi niemiłymi stwierdzeniami według mnie powinieneś otrzymać 10 lub 20 % za wielokrotną obrazę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 6 Czerwca 2013 #40923 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ja byłem świadkiem tego i jak każdy gra i że nie raz może fartem może umie dobrze grać właśnie jeśli T1M3 siedzi na ts i ludzie sobie podpowiadają co to czystą głupotą i dlatego nie wchodzę na ts... ale mniejsza z tym kolego piszący skargę po tym jak T1M3 siedział i obserwował graczy ty zaczynasz go obrażasz i wyzywasz po czym cię nawet upomniał ale tobie to nie pomagało... Tu liczna grupa gra osób i każdy wie jak gra a że ty jesteś nowy nie znaczy że każdy kto cię zabije ma wh lub aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40924 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Scream gdybyś zauważył, to już dawno ten post wykroczył poza twoją sprawę, a ty ciągle piszesz, że jesteś czysty, nie wnikam w to, bo nie wiem, chodzi tu o admina, więc co do moich cytatów wobec T1M3'go to nie są obrazy, lecz swierdzenie faktów. Inteligentny admin chyba nie ujawnia się tak szybko, ani tak nie postępuje, więc do czego wy się przyczepiacie? Już mam dojść tych adminów. Nie będę tu obrażał H@ kogo przyjmują na te stanowisko, bo nie mogą przewidzieć kto jaki jest, ale trochę interwencji w oczyszczenie tego partactwa, by się przydało, bo z moich obserwacji tylko xDoge jest ogarniętym adminem, który wie jak pełnić swoją funkcję i robi to bardzo dobrze. Reszta moim zdaniem to partacze i półgłówki oraz jeszcze więksi partacze i półgłówki. EDIT: @Sniper, nikt mnie fartem nie zabijał, głupi nie jestem żeby sądzić kogoś po farcie, którego potrafię odróżnić od czitera. Pisałem przecież, że pięknie malował ściany celownikiem, więc czytajcie do cholery jasnej ze zrozumieniem, bo nic z przekazu nie dociera do waszej łepetyny, a pierwsi chcecie tu się udzielać. Zamiast siedzieć przed cs'em, idźcie kształcić mózg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40926 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Lepiej pohamuj swoje chamstwo bo to się dla cb źle skończy ,nie na widzę chamów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40927 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Mój ostatni post . Półgłówkiem ty nazywaj siebie bo mimo wszystko dla admina trzeba mieć szacunek . Po drugie mamy świetnych adminów i po trzecie Co Ty masz do t1m3 wszedł na speca sprawdził i po 4 masz dowody na to , ze tak pięknie skanowałem ? Wiesz co to jest TS i UAV ? . Tyle w tym temacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40930 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 dobra zamykam tą skargę bo się robi spam przyjdzie h@ to otworzy i rozpatrzy całą sprawę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40995 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Durex nie masz prawa zamykać skarg na adminów. Szteker na serwerze już było HLTV. Jeśli znajdziesz tam dowody przedstaw opis sytuacji na wyciągniętym demku. Rozpisz kiedy wg Twojej oceny admin używał dopalaczy. Jeśli Twoja skarga okaże się niesłuszna otrzymasz 10% upomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #41002 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Admin nie używał dopalaczy, lecz scream. T1M3 miał go zbanować, lecz tylko partacko wykonywał swoją robotę przez co gracz wyłączył dopalacze. Przynajmniej ja tak uważam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #41003 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 W dalszym ciągu możesz udowodnić (bądź rozwiać wątpliwości) winę gracza. Czekam z niecierpliwością na rozpisane demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #41006 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 "W takim razie zwracam honor, ponieważ nie zauważyłem tego, ale to nie zmienia faktu, że jesteś partaczem i półgłówkiem." "Reszta moim zdaniem to partacze i półgłówki oraz jeszcze więksi partacze i półgłówki." Kolego za ten język z rynsztoku poniżej poziomu pływających tam fekalii dostajesz 20 % ostrzeżeń. Bo nic nie upoważnia Cię do takiego zachowania , nawet jeśli kieruję Tobą zdenerwowanie. Na tym forum chamstwa nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #41009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Consecuente, postaram się to zrobić jak najszybciej, lecz weekend się zbliża i załatwianie swoich spraw również, ale zrobię co w mojej mocy, a co do ciebie Napiorek to mam w poważaniu te ostrzeżenie, ponieważ co mi nie powiecie ja i tak tego nie uznaję za obrazę, lecz stwierdzenie faktów. Jak jest, tak piszę i nikt mi tego nie zabroni, natomiast jeśli uważasz te cytaty za obrazę poniżej poziomu, to pozdrawiam admina, który dał mi bana z powodem "z takimi tekstami do twojej starej" za coś pokroju "ku*wa sprawdź go, bo mnie ch*j strzeli". Żałosna jest wasza postawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #41011 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 "a co do ciebie Napiorek to mam w poważaniu te ostrzeżenie, ponieważ co mi nie powiecie ja i tak tego nie uznaję za obrazę, lecz stwierdzenie faktów. Jak jest, tak piszę i nikt mi tego nie zabroni," Owszem ja Ci zabronię wypowiadać się takim językiem. Jeśli jeszcze raz zobaczę post albo skargę która nic nie wnosi a obraża jakiegokolwiek gracza bądz admina dostaniesz permanentnego bana. I swoją krucjatę będziesz musiał prowadzić w samotności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #41015 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Tak więc proponuję najpierw zająć się językiem administracji, a potem graczy. To oni mają dawać przykład, a nie banować mnie z powodem obrażający moją matkę, ale i tak fałszywe słowa dla mnie nic nie znaczą! Zaliczasz się do większej reszty. Uważasz się za króla mając pilot w ręku. Nie taka postawa admina, a co dopiero super admina. Grozisz mi permem, bo mówię jak jest? Ty mi tylko potrafisz odpowiedzieć cytując 1 zdanie z całej wypowiedzi i te które jest ci na rękę. Dlaczego nie skomentujesz "natomiast jeśli uważasz te cytaty za obrazę poniżej poziomu, to pozdrawiam admina, który dał mi bana z powodem z takimi tekstami do twojej starej za coś pokroju ku*wa sprawdź go, bo mnie ch*j strzeli". Wyrywasz tylko zdania z kontekstu... jako wysokie stanowisko powinieneś inteligentnie odpowiedzieć w kilku zdaniach na całość. Widocznie tego nie potrafisz, tylko grozić permem, zmieniając świat od liści zamiast od korzenia. Uznaj sobie i to za obrazę, jeśli twoja inteligencja ci tak podpowiada, ale i tak nie nią nie jest, lecz moją opinią, która nie jest tu zabroniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2013 #41043 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Skomentowałem to w innym temacie, że wysatrczyło zrobić screena takiego powodu bana i admin poniósł by za to konsekwencję. Widocznie nie odpowiadam Ci inteligentnie bo nie mam zamiaru wchodzić z Tobą w dyskusję. Nie interesują mnie oskarżenia bez dowodów. Nie widziałem tej sytuacji i nie dostałem sygnału że taka miała miejsce. I nie grożę Ci permem tylko Cie ostrzegam , bo widzę że poczułeś się tu za pewnie. Kultura na forum obowiązuję każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi