Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40781 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Data i godzina: około 15 : 30 Nick admina/gracza, który zawinił: BounDer Dowody: Gracze Świadkowie: Gracze Uzasadnienie: Gram na mapie alexandra . Są tam drzwi . Jestem w TT . Drzwi są otwarte . Więc przez dziurę chyba można strzelać ? Ja nie skanowałem tylko po 3 sec. strzelałem przez tą szparę . Właściwie nie jest to skarga , bo mogę nie mieć racji , ale moje pytanie brzmi czy strzelanie pomiędzy otwartymi drzwiami to skan ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40782 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Nie to nie jest skan właśnie dlatego staramy się ciągle naprawić HlTv żeby nie było takich niejasnych sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40784 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 I z tego co wyczytałem w regulaminie to bany są od 5 min . I proszę graczy którzy piszą na u@ żeby najpierw zobaczyli czy skanuje czy strzelam przez otwarte drzwi -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40790 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Jeżeli chodzi o czasy banów to tak jest że jak jesteś graczem który często gra i zrobi jakieś wykroczenie, nie mówię tutaj o takim jak w Twojej skardze to kara jest większa. Myślę że jest to dobry system ponieważ od bardzo dobrych graczy wymagamy więcej niż od osób będących pierwszy raz na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40791 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 No więc ub czy mam czekać ? Bo z tego co widziałem to admin banujący mnie nawet nie wszedł na specta -,- . Żeby zobaczyć czy skanuję czy nie . Ale mniejsza z tym . Dobrze , że HLTV będzie . Nie mam dowodów dlatego pewnie nic nie wskóram . Proszę o close . Ban minął . Skargę wycofuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Czerwca 2013 #40832 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379696 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi