Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40781 Napisano 6 Czerwca 2013 Data i godzina: około 15 : 30 Nick admina/gracza, który zawinił: BounDer Dowody: Gracze Świadkowie: Gracze Uzasadnienie: Gram na mapie alexandra . Są tam drzwi . Jestem w TT . Drzwi są otwarte . Więc przez dziurę chyba można strzelać ? Ja nie skanowałem tylko po 3 sec. strzelałem przez tą szparę . Właściwie nie jest to skarga , bo mogę nie mieć racji , ale moje pytanie brzmi czy strzelanie pomiędzy otwartymi drzwiami to skan ?
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40782 Napisano 6 Czerwca 2013 Nie to nie jest skan właśnie dlatego staramy się ciągle naprawić HlTv żeby nie było takich niejasnych sytuacji.
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40784 Napisano 6 Czerwca 2013 I z tego co wyczytałem w regulaminie to bany są od 5 min . I proszę graczy którzy piszą na u@ żeby najpierw zobaczyli czy skanuje czy strzelam przez otwarte drzwi -.-
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40790 Napisano 6 Czerwca 2013 Jeżeli chodzi o czasy banów to tak jest że jak jesteś graczem który często gra i zrobi jakieś wykroczenie, nie mówię tutaj o takim jak w Twojej skardze to kara jest większa. Myślę że jest to dobry system ponieważ od bardzo dobrych graczy wymagamy więcej niż od osób będących pierwszy raz na serwerze.
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40791 Napisano 6 Czerwca 2013 No więc ub czy mam czekać ? Bo z tego co widziałem to admin banujący mnie nawet nie wszedł na specta -,- . Żeby zobaczyć czy skanuję czy nie . Ale mniejsza z tym . Dobrze , że HLTV będzie . Nie mam dowodów dlatego pewnie nic nie wskóram . Proszę o close . Ban minął . Skargę wycofuję .
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379696 Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz".
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
Popularne Dni
6 Cze
6
7 Sty
1
Najaktywniejsi w tym temacie
LOVASSS 1 post
August 1 post