Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Nick: Evviva I'arte Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na" pukawce " . Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 5 rok leci powoli Steam / NonSteam: Od jutra Steam ( albo dziś wieczór , ale nie obiecuję ) Dlaczego TY .!: Dlaczego Ja ? . Dziennie poświęcam około 15h na kompa , siedzę często na DD2 , robię demka i zgłaszam różne sprawy adminą na forum jak i na gg . Więc myslę że mogę się przydać na serwerze . Z forum praktycznie nie wychodzę , więc bedę się udzielał jak do tej pory . Przegrane ponad 30h na samym DD2. Oraz znam regulaminyi bardzo często gram w nocy . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Tak jak pisalem wyzej okolo 15h . Kontakt : a) komunikatory : - Gg - Aqq - Skype - Steam b) Pod telefonem 24/7 Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=Evviva+I%27arte&Search=Search dziwne ale widzialem Cie pare razy wiec jestem na male tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 przegrane 30h, więc jestem na TAK (jeżeli kupisz steama). http://www.gametracker.com/player/Evviva%20%20l%27arte/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ja bd steam Na TAK !. ogarnięty miły na 100 % ogarnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ja jestem tak powody uz na gorze wymienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Na TAK! Powody up ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnT[t] Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Na serwerze widziałem Cię dosyć rzadko, ale może wbijasz akurat wtedy, gdy mnie nie ma. Co chodzi o steam to ja już nie wiem. W platformie masz : nonsteam, a w podaniu masz "komunikatory - steam" Jeśli masz steam to masz u mnie na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 adminą ? ^^ Masz wszystkie warunki spełnione więc jak kupisz steama do jutra to jestem na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Jak kupisz Steam to jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Ogarniasz , zgłaszasz cziterów , kupujesz steama , i wszystko będzie tak jak być powinno , na tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 30h przegrane , zakup steama i masz moję TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamyk71 Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Ja również jestem na tak, tylko steam i wszystkie warunki spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Jestem na Tak, podstawowe kryteria spełniasz ;p . Tylko kup tego steama jak najszybciej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Nie wyróżniasz się na serwerze ale mimo to masz moje tak powody UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Admin nie musi a nawet nie powinien wyróżniać się na serwerze. Ma reagować gdy zajdzie taka potrzeba. Jestem za kandydaturą kolegi. Miałem przyjemność kilkukrotnie porozmawiać z Tobą i jestem skłonny powierzyć Ci tą funkcję. Jesteś kulturalny i miły. Zgłaszasz cziterów, kręcisz im demka. Sądzę, że spokojnie poradzisz sobie z tą funkcją. Jednak sprawa steam`a wstrzymuje ostateczną decyzję. Wiem, że jesteś w trakcie realizacji zakupu, więc czekam na finalizację. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Mam juz wszystko zakupione i zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dlatego też podanie zostało otwarte. Proszę o dalsze wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi