Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2013 #40361 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nick: Laysowski Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): spore, spore, nie mówię tu o amxmodmenu, lecz sam kiedyś byłem head-adminem serwera aim/awp (serwerownia Tower bodajże), adminem na wielu serwerach i nikt raczej nie narzekał. Znajomość AMXX (W skali 1-10): jeśli zbyt wiele się od 2 lat nie zmieniło, to spokojnie daję 9 Staż w CS-sie: będzie już z.. 6-7 lat, aczkolwiek po dwóch latach wróciłem i trafiłem na Waszą serwerownię. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Potrafię wyłapać cheatera, potrafię komunikować się z graczami starszymi i młodszymi, dbać o kulturę na serwerze oraz nie nadużywać roli admina. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie, po maturkach wakacyjnie, więc załóżmy, że od 2 do 5h. Kontakt: steam; mazizu_93 , telefon/fejs w ramach konieczności Piątka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Czerwca 2013 #40368 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Nie spełniasz podstawowych kryterii . - Minimum 30h na serwerze - Masz 10h - Aktynwość forum - Zerowa Lecz widać, po podaniu, że jesteś ogarnięty . Daje Ci Neutral . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2013 #40373 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Na nie powody wymienił xDogek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2013 #40407 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jestem również na nie Dogek ujoł to w dobry sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2013 #40427 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 hm, zamknijcie temat proszę. zgłoszę się ponownie po osiągnięciu wymogów. : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2013 #40501 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Skoro o to prosisz . //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi