Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40195 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witam. Mam problem z cs-em. Chodzi mi o to żę ping mój jest taki jak zawsze jest ( 30-50) ale mam na każdym serwerze straszne lagi. Lagi są takie że gra się wręcz do kitu a takie coś utrzymuje mi się już od 2 tygodni. Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40226 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Co proponuję w tej sytuacji: 1.Reistalka Cs 2. Defragmentacjia dysku 3. Sciągnięcie programu typu np ,,CCleane,, i wyczyszczenia po przez ten program komputera. W ostatnim czasie może zainstalowałeś jakiegoś antywirusa lub program który obciąża Twój komputer. Staraj się podczas gry wyłączać wszystkie zbędne programy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40881 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Tak jak kolega wyżej napisał zrób jeżeli nie pomoże polecam ci formata . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2013 #41666 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Równie dobrze moze byc to problem z cfg, albo ustawieniami z csa badz fpsy, sprawdz cfg, rate itp, i ogarnij ile masz fps, czesto ping spowodowany jest rowniez ich mala iloscia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2013 #41669 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Zły dział ! przenosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 10 Czerwca 2013 #41674 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Autor wątku nie udziela się w swoim problemie, więc wydaję mi sie, że sprawa wyjaśniona. Jeżeli nie to Pisz otworzę /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi