Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40150 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Witam, powie mi ktoś dlaczego co chwile jestem kickowany lub banowany bez powodu? Gram sobie przed chwilą na DD2 z kilkoma kolegami z klasy... Gram 10 minut i nagle mnie "kicknięto" bez powodu.. Zaczyna sie kolejna runda i dostaje Bana "cele mapy", gdzie ledwo zacząłem wybiegać ze spawnu, a bylem ct Takze dziekujemy ze znajomymi z gry, moze kiedys wrocimy jak zmnienicie troszke skład adminow i zamiast rekrutowac dzieciaki i glupkow, wymagajcie np. skanu dowodu czy czegos bo inaczej wielu graczy odejdzie.. Pozdrawiam Edit. Aha, zapomnialem ze admin musi byc skumplowany z racem "or" gdyz ewidentnie bylo widac ze koles gra na czitach, ale admin nie mal nawet podejrzen... a mnie juz banowany ze 3 razy bez powodu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40154 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Wzór skargi: Data i godzina: Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40156 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Nie wiem nawet jak sie nazywa, nie wiem jak to sprawdzic.. Nie bede sie bawil w jakis posrany wzor, dalem Wam tylko rade co do rekrutacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40169 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Co do kicków to jak jest pełen serwer , i wchodzi vip to automatycznie kogoś kicka. Może akurat miałeś takiego nie farta. A co do reszty , nie dostosowałeś się do wzoru i nie masz żadnego dowodu. Zamykam i daję 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi