Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2013 #40095 Napisano 2 Czerwca 2013 Nick: OstraKupa Wiek: 18 (we wrześniu strzeli 19) Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem kilka razy. Raz TP i FFA na jednej (dość dużej) serwerowni, a później z kolegami założyliśmy swoją serwerownie. Po dłuższej przerwie znów dostałem admina na pewnym serwerze FFA. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Jeśli chodzi o samą grę 8 (dałbym 10, ale dawno nie adminowałem, przez co musiałbym odnowić pewną automatykę, co jak myślę byłoby kwestią chwili) Staż w CS-sie: Zacząłem ok. roku 2008 na ns, a potem jak widać od 2009 już steam (oczywiście miałem przerwy jak chyba każdy). Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego TY .!: Nie jestem jakimś PRO-Gamer'em, ale w cs'a umiem w miarę dobrze grać i jako admin zawsze starałem się wykonywać moje obowiązki sumiennie oraz nikt się na mnie nigdy nie skarżył. Dawałem bana zawsze z odpowiednim do danego przypadku wytłumaczeniem. Jestem bezkonfliktowy i mam dość duże doświadczenie, a ponadto chciałbym pomóc w rozwinięciu serwera. Na serwerze staram się pomagać adminom poprzez pisanie na u@ i myślę, że przyda się dodatkowa pomoc. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Aktualnie jestem po maturze i mam 4 miesiące wakacji więc w dzień kiedy z nikim się nie spotykam lub nie mam innych zajęć spędzam w grze 3-7 godzin. W innych przypadkach wchodzę wtedy kiedy tylko mam czas. Kontakt: Steam (operatywny_oprawca), PW, telefon kom. (podam numer na PW)
Procentowy Napisano 2 Czerwca 2013 #40116 Napisano 2 Czerwca 2013 Na TAK -Wydajesz się być ogarnięty. -Starasz się być aktywny na forum. -Nie ma z tobą problemów -Masz 28h na serwerze to jest jedyny minusik ^^ -Steam -Wiek -Inteligenty -Miły -Pomocny -Masz doświadczenie w tym co robisz -...
Ravi Napisano 2 Czerwca 2013 #40117 Napisano 2 Czerwca 2013 Na tak //Twój post nic nie wnosi do Tematu +10% /xDoGeK
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2013 #40122 Napisano 2 Czerwca 2013 Razi Twój nick (ja musiałem zmienić to i ty, a co!), miałem przyjemność porozmawiać z Tobą na TS, wydajesz się być ogarnięty, admin jakimś ultra pro gamerem być nie musi. Neutral/Tak z lekkim wychyleniem na to drugie. Pozdro!
vEq.! Napisano 3 Czerwca 2013 #40127 Napisano 3 Czerwca 2013 Jestem na Tak.Wydajesz się być ogarnięty,jesteś aktywny
Kamyk71 Napisano 3 Czerwca 2013 #40138 Napisano 3 Czerwca 2013 Tak, bo wiem ze ogarniesz jako admin a admini puki co za bardzo widoczni to nie sa
BadBoy Napisano 3 Czerwca 2013 #40139 Napisano 3 Czerwca 2013 Kamyk nawet mnie nie denerwuj, bo prawie zawsze jest przynajmniej jeden admin na serwerze !! A co do podania to wydaję mi się że ogarniesz i masz ode mnie TAK
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40161 Napisano 3 Czerwca 2013 Dam ci tak ogarnięty i aktywny. Na forum też się udziela .
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40256 Napisano 3 Czerwca 2013 Jeśli zmienisz nick to masz admina. Zgadzasz się?
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40259 Napisano 3 Czerwca 2013 Naturalnie, że się zgadzam. Jeśli tylko komuś przeszkadza mój nick, to oczywiście nie będzie dla mnie problemem jego zmiana.
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40260 Napisano 3 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
3 Cze
10
2 Cze
4
Najaktywniejsi w tym temacie