Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2013 #40095 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Nick: OstraKupa Wiek: 18 (we wrześniu strzeli 19) Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem kilka razy. Raz TP i FFA na jednej (dość dużej) serwerowni, a później z kolegami założyliśmy swoją serwerownie. Po dłuższej przerwie znów dostałem admina na pewnym serwerze FFA. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Jeśli chodzi o samą grę 8 (dałbym 10, ale dawno nie adminowałem, przez co musiałbym odnowić pewną automatykę, co jak myślę byłoby kwestią chwili) Staż w CS-sie: Zacząłem ok. roku 2008 na ns, a potem jak widać od 2009 już steam (oczywiście miałem przerwy jak chyba każdy). Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego TY .!: Nie jestem jakimś PRO-Gamer'em, ale w cs'a umiem w miarę dobrze grać i jako admin zawsze starałem się wykonywać moje obowiązki sumiennie oraz nikt się na mnie nigdy nie skarżył. Dawałem bana zawsze z odpowiednim do danego przypadku wytłumaczeniem. Jestem bezkonfliktowy i mam dość duże doświadczenie, a ponadto chciałbym pomóc w rozwinięciu serwera. Na serwerze staram się pomagać adminom poprzez pisanie na u@ i myślę, że przyda się dodatkowa pomoc. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Aktualnie jestem po maturze i mam 4 miesiące wakacji więc w dzień kiedy z nikim się nie spotykam lub nie mam innych zajęć spędzam w grze 3-7 godzin. W innych przypadkach wchodzę wtedy kiedy tylko mam czas. Kontakt: Steam (operatywny_oprawca), PW, telefon kom. (podam numer na PW) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Czerwca 2013 #40116 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Na TAK -Wydajesz się być ogarnięty. -Starasz się być aktywny na forum. -Nie ma z tobą problemów -Masz 28h na serwerze to jest jedyny minusik ^^ -Steam -Wiek -Inteligenty -Miły -Pomocny -Masz doświadczenie w tym co robisz -... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravi Napisano 2 Czerwca 2013 #40117 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Na tak //Twój post nic nie wnosi do Tematu +10% /xDoGeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2013 #40122 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Razi Twój nick (ja musiałem zmienić to i ty, a co!), miałem przyjemność porozmawiać z Tobą na TS, wydajesz się być ogarnięty, admin jakimś ultra pro gamerem być nie musi. Neutral/Tak z lekkim wychyleniem na to drugie. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 3 Czerwca 2013 #40127 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Jestem na Tak.Wydajesz się być ogarnięty,jesteś aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamyk71 Napisano 3 Czerwca 2013 #40138 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Tak, bo wiem ze ogarniesz jako admin a admini puki co za bardzo widoczni to nie sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BadBoy Napisano 3 Czerwca 2013 #40139 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Kamyk nawet mnie nie denerwuj, bo prawie zawsze jest przynajmniej jeden admin na serwerze !! A co do podania to wydaję mi się że ogarniesz i masz ode mnie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40161 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dam ci tak ogarnięty i aktywny. Na forum też się udziela . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Czerwca 2013 #40171 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Na TAK! Powody podal xDogek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claaudiaa. Napisano 3 Czerwca 2013 #40250 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Na tak. Często zgłaszasz na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40255 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 na tak, czesto gra i zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40256 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Jeśli zmienisz nick to masz admina. Zgadzasz się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40259 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Naturalnie, że się zgadzam. Jeśli tylko komuś przeszkadza mój nick, to oczywiście nie będzie dla mnie problemem jego zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2013 #40260 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi