Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39893 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 siema mam taki problem że i na nsie i na steam jak tylko wejde na serwer bindują mi sie przyciski które łączą mnie z innym serwerem. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39907 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Miałem to samo ja zrobiłem reinstala CS Zły dział przenosze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamyk71 Napisano 5 Czerwca 2013 #40463 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Moze zaznacz config jako tylko do odczytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 5 Czerwca 2013 #40607 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 w konsoli unbind "klawisz" Rozwiązanie dla Twojego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2013 #40676 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 własnie mam sytuacje identyczna do gracza hPa robie reinstal cs'a wchodze na serwer i wciskam np klawisz z,x,c,m lub np wchodze w opcje i klikam cos i odrazu na jakis serwer mnie przenosi... robiłem np tak bind "x" "radio2" tak jak było wcześniej myślałem ze to już koniec moich problemow lecz zmiana mapy... i znów to samo ;/ mógłby ktoś doradzić co robić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Czerwca 2013 #40691 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Zmień w Confingu, bindy tam masz pewnie ustawione. Jak już zmienisz to nic nie binduj w Confingu. Zbinduj w grze . Jeżeli nie zadziała to pozostaje tylko, wpisać w grze w consoli "unbind all", następnie ustaw sobie podstawowe sterowanie , i wtdy sobie binduj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2013 #40693 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Miałem ten sam problem zrób kompletnego reinstala czyli jak usuniesz wywal folder valve i rób wszystko od zero mi pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2013 #41430 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Dobra już można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi