Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39840 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Chciałem zgłosic skarge na nijakiego adminka fiskena. Gosc sypie banami kiedy mu sie żywnie podoba, jak ma gorszy humor, jak slabo mu idzie. Dzisiaj wszedlem na server zapytalem kto dal mi wczoraj bana a on serdecznie odpowiedział mi: "zamknij juz morde bo tylko wkurwiasz ludzi" po czym dostalem bana na 1 godzine. CZy to jest do cholery uczciwe? /Brak wzoru+dowodów +10% / eSej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39844 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Po pierwsze napisz co pisales wczesniej kolego. Jak swoja ironiczna gadka denerwowales ludzi. Jak pisales ze tutaj admini to cwaniacy itp. Ja sie nie bede tlumacz sa logi i tyle zasluzyles na bana dziekuje skonczylem. Ja bez powodow banow nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39845 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 a jednak cwaniaczku dajesz. Wczoraj tez huj wie za co dostalem, huj cie to obchodzi o czym gadam ze znajomym. I ogranicz troche dawanie tych banow bo tak ci lamusie zrobie kolo dupy ze sie zdziwisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39846 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Zrob mi "lamusie" kolo tylłka , ze sie az zdziwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39847 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 jeszcze sie szmaciarzu zdziwisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39852 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Moim zdaniem ban powinnie zostac przedłużony do 24h za takie zachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39853 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 A moim zdaniem admin powinien zachować zawsze kulture. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39855 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Po pierwsze skarga nie jest oparta na żadnych dowodach, a po drugie to nigdy nie widziałem żeby fiksen nadużywał swojej władzy. I tak admini mają do was dużą cierpliwość. Za takie wyrażenia w stronę admina powinien polecieć ban tygodniowy, moim zdaniem. Temat do zamknięcia bo nie ma o czym tu za bardzo dyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2013 #39859 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Poziom wypowiedzi jest tak niski że należy zamknąć tą dyskusję. Mam nadzieje że moderator przepatrzy cały temat i wyciągnie jakieś konsekwencję. Zaraz wysyłam link na pw do opiekuna, niech on zadecyduje co dzieje się w jego grupie. Najważniejsze, bez dowodów nie ma skargi, tyle. //close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 1 Czerwca 2013 #39894 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Za to zachowanie bana przedłużam na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi