Gość Guest Napisano 31 Maja 2013 #39720 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 A więc tak ludzie którzy chcą zdobyć admina na serwerze Cod lub innym musiał by przesiedzieć minimum około 20 h na ts3 mh albowiem jest duża część ludzi która składa podania a nawet nie łaska są wbicia na ts'a i porozmawiania z nami i wykazania się jakoś.A nie że ktoś składa podanie i odrazu wbija na ts na jakiejś 2 h nic nie mówiąc co według mnie jest bez sensu równie dobrze można włączyć ts'a i gdzieś wyjść lub jeżeli kogoś podanie zostanie odrzucone i takowe godziny aktywnie spędził na ts'ie przestaje użytkować z takowego ts'a co jest według mnie dziecinne. A więc tak proponuję aby każda osoba chcąca Admina na jakimś serwerze Multi-Head musi posiadać spełnione 20 h aktywnego rozmawiania z osobami na serwerze lub poza nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 31 Maja 2013 #39724 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Bardzo dobry pomysł , jestem za , mamy się tutaj dobrze znać , a żeby się poznać trzeba rozmawiać. ;__; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 31 Maja 2013 #39732 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Dobry pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 31 Maja 2013 #39733 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Ja na przykład coraz rzadziej wchodzę na ts'a z powodu częstych kłótni i oczerniania kogoś bez powodu co jest no... NUDNE. Dla mnie słaby pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2013 #39739 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Hardqu wystarczy do mnie napisać, H@ lub jakiejś S a prawie zawsze jest jakaś S na Tsie że ktoś sie wyzywa a te z godzinami to bardzo dobry pomysł tylko nie jestem pewny czy da sie sprawdzać te godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2013 #39740 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Dla mnie pomysł słaby, każdy może sobie włączyć tsa na 20 godzin i bum nabite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2013 #39743 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 To teamspeak jest dla serweraa nie serwery dla ts'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi