Skocz do zawartości

Prosze mi powiedziec .????

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Sorry za spam , ale chce jeszcze dodać cos od siebie . 50 uav to dostalem na namiesatniku 60 level i pozdro nie musisz kłamac . Możecie spr. czy zmienialem nick , bo ani razu nie wazylem sie zmienic chocby 1 literki czy znaku , zresztą jakbym zmienil , to chyba bym nie mial Kapitana ? A na Kapitanie 50 uav nie dostalem tylko takie ks wykonalem "call to 50 uav and counter uav" czy cos takiego . Prosze udowodnijcie i pokazcie mi jasno , ze zmianilem nick , bo ja sie do tego nie przyznam i według mnie to ban , bez udowodnienia winy . W nocy czesto gralem i nabijalm nuke itp. ponieważ czesto grały "jakieś botki" Na czitach nie gram , wiec z mojej strony to tyle .

Pozdrawiam :3

Miły człowieku do twojego bana na 2tyogdnie dochodzą kolejne 2;d za złamanie regulaminu..

http://www.multi-head.pl/showthread.php?tid=7671 ... nie mam więcej pytań

Po za tym postem ^^ sam się przyznałeś do swojej winy zmieniania nicku :haha

Wytłumacz to ludziom.. masz jeden nick nie zmieniasz go ? tak ?

to jak rozumiem ze na każdej innej klasie masz wyzwania od 0?? tak mamy to zrozumieć ?

więc dziwne ze na namiestniku 60levlu wbiłeś call to 50 uav i nagle na 80+ konspirancie albo kapitanie to samo ? dobre :) rozbrajasz system. . Po co mamy Ci teraz coś udowodnić jak sam napisałeś to co jest twoją winą

Nie możliwe ,że jak zmieniasz klasę to masz od nowa wyzwania 50 uav , ja jak zacząłem grać nową klasą to mam 50/50 z poprzedniej klasy więc nie da rady tak . Złamałeś regulamin oszustwa na ks + oszustwo że byłeś niby na ts ,że Morderca się na ciebie uwziął jak go zabiłeś . Ban słuszny i twoje odwołanie powinno być odrzucone . Tyle ode mnie. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...