Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39627 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 <*>`[G]rubys [t] killed Wyindywidualizowany with awp [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Wyindywidualizowany [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Reason: 'Oszustwo na ks!' [AMXBans] Duration: '1 week' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.29.193.10' [AMXBans] =============================================== UAV wezwany pr O co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39629 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Zgłosiłem adminom na steam a oni to sprawdzili.... ze dziwne ale na 80 + levelu nagle dostajesz exp za 50 uav ? ciekawe.. myślisz ze nikt nie zauwazy ze jak admina nie ma to sobie kreske w nicku zmieniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 30 Maja 2013 #39630 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Od dłuższego czasu admini dostawali informacje ze bardzo szybko expisz szczegolnie noca. w dodatku podejrzenia o czity możliwe chodz tego na razie Ci nie udowodniliśmy. dziekuje tyle ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39631 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ja juz tez zostalem poinformowany o tym przekrecie .. Coz prawda wyszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39632 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 twoja osoba jest bardzo Ciekawa.. masz przegrane 56h i 80 lewels + z tego co wiem. to już ma się na tym levelu ks zrobione na 50,,, a nie dopiero się je kończy i dostaje exp. więc to bardzo ciekawa sprawa. czy nie złapałeś jakiegoś buga jak ja ostatnio i nic o tym nie mówisz czy tak jak Cie z innymi adminami na game track złapaliśmy ze masz w różna stronę kreski postawioną jedyny twój fart ze miałeś to na alpinie,, a jak wszedł admin to szybko zmieniłeś i jak już bana dostałeś to miałeś w dobra stronę.. lecz myślę ze wszyscy którzy byli w grze jak i patrzyli na tą akcję to się wypowiedzą. Naj bardziej mnie dziwi to ze na forum w nicku kresek żadnych nie masz a w grze tak. to tak dla bezpieczeństwa???.. Ponadto ze skargi na mnie. H@ udowodnił ze kłamałeś że mnie podsłuchiwałeś i tp więcej tu> http://www.multi-head.pl/showthread.php?tid=7671 <<. Z każdą chwilą coraz więcej na Ciebie dowodów jest co Cie stawia w coraz gorszym świetle. I mam pytanie bo podajesz się za Grubego Czarnego Kota. tak powtarzają ludzie a nim nie jesteś przecież .bo kot miał steam i mamy go w znajomych i psujesz reputację człowiekowi... Może zatrzymasz to i powiesz na wszystkie tematy prawdę jak też przyznasz się do tego co zrobiłeś zle/skłamałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39633 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Nom Jak mowi Morderca ty nie jestes Grubym Kotem tylko psujesz mu reputacje jeden gracz juz zostal zbanowany za podszywanie sie pod kogos kim nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2013 #39639 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Odwołanie odrzucone. Ban pozostaje + 10080 minut za http://www.multi-head.pl/showthread.php?tid=7671&pid=49121#pid49121. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi