Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 #39240 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Powod: 'kultury ' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:9553659' [AMXBans] Twoje IP: '89.229.166.255' [AMXBans] =============================================== Data i godzina: 28-05-2013 ~ 21:40 Nick admina/gracza, który zawinił: Inteligent pisał plugin, w którym po otrzymaniu bana nick admina jest nadal ukryty -.- Dowody: [/img] Świadkowie:... Uzasadnienie: Proszę o ogarnięcie admina- pozbawienie go praw lub przynajmniej upomnienie. Nie wiem jak przebiega u was proces rekrutacji na to stanowisko ale radzę trochę bardziej się do tego przykładać. Nie odwołuję się od bana ( mam go głęboko ) prosiłbym tutaj o wyłonienie bystrego admina, który podczas gry pisze takie głupoty na środku ekranu - koleś nie od tego jest admin aby wylewać swoje wywody do graczy. Byłem w TT, zostałem sam, wyczekałem chwilę i zaszedłem CT od tyłu ( szedłem po pakę ). Osobnik napisał na @@ (jak by już nie mógł przynajmniej na pojedyńczym @) "raszuj" - no padam.. Kolego czy ty w ogóle myślisz czasami co robisz ? Zostałem sam, żyłem a ty mi na środku ekranu jeszcze takie pierdoły wypisujesz, nie rozumiesz że jak ktoś gra na małej rozdzielczości to napis pisany na admin say jest bardzo duży i zasłania znaczną część ekranu ? W dodatku ty wpi******sz go na środek ekranu. Używaj czasami zwykłego chatu. Tyle z mojej strony, ciekawe czy ty byś w takie samej sytuacji się nie wpienił i nie zbluzgał trochę (chociaż nikogo nie obraziłem) jak padasz przez takie kretyńskie zachowanie.. Tyle z mojej strony, mam nadzieję że ogarniecie te bezsensowne pisanie na @@. ELO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 #39242 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Zbanowal cię JackIsBack z powodem KULTURA. Żeby zostać zbanowanym z takim powodem, wcale nie trzeba nikogo obrazić. Wystarczy ze będziesz często używał wulgaryzmów. Jeśli biegles po pake, to nwm o co chodziło adminowi z tym "raszuj" ale jeśli było kilku adminow to nie dowiesz się kto to napisał... Niech wypowie się Jack. Tyle odemnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39504 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Nie ma czego komentować, kampiłeś non stop na respie, to ci napisałem żebyś ruszył dupsko, a że po raz kolejny pisałeś jak potomek patologicznych wychowawców to dostałeś bana. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 30 Maja 2013 #39507 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Wyjaśnione zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379695 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi