Skocz do zawartości

OGAR CHŁOPAKI.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!

[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl

[AMXBans] Powod: 'kultury '

[AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina'

[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:9553659'

[AMXBans] Twoje IP: '89.229.166.255'

[AMXBans] ===============================================

Data i godzina: 28-05-2013 ~ 21:40

Nick admina/gracza, który zawinił: Inteligent pisał plugin, w którym po otrzymaniu bana nick admina jest nadal ukryty -.-

Dowody: file.html[/img]

Świadkowie:...

Uzasadnienie: Proszę o ogarnięcie admina- pozbawienie go praw lub przynajmniej upomnienie. Nie wiem jak przebiega u was proces rekrutacji na to stanowisko ale radzę trochę bardziej się do tego przykładać. Nie odwołuję się od bana ( mam go głęboko ) prosiłbym tutaj o wyłonienie bystrego admina, który podczas gry pisze takie głupoty na środku ekranu - koleś nie od tego jest admin aby wylewać swoje wywody do graczy. Byłem w TT, zostałem sam, wyczekałem chwilę i zaszedłem CT od tyłu ( szedłem po pakę ). Osobnik napisał na @@ (jak by już nie mógł przynajmniej na pojedyńczym @) "raszuj" - no padam.. Kolego czy ty w ogóle myślisz czasami co robisz ? Zostałem sam, żyłem a ty mi na środku ekranu jeszcze takie pierdoły wypisujesz, nie rozumiesz że jak ktoś gra na małej rozdzielczości to napis pisany na admin say jest bardzo duży i zasłania znaczną część ekranu ? W dodatku ty wpi******sz go na środek ekranu. Używaj czasami zwykłego chatu. Tyle z mojej strony, ciekawe czy ty byś w takie samej sytuacji się nie wpienił i nie zbluzgał trochę (chociaż nikogo nie obraziłem) jak padasz przez takie kretyńskie zachowanie.. Tyle z mojej strony, mam nadzieję że ogarniecie te bezsensowne pisanie na @@. ELO !

Gość Guest

Zbanowal cię JackIsBack z powodem KULTURA. Żeby zostać zbanowanym z takim powodem, wcale nie trzeba nikogo obrazić. Wystarczy ze będziesz często używał wulgaryzmów. Jeśli biegles po pake, to nwm o co chodziło adminowi z tym "raszuj" ale jeśli było kilku adminow to nie dowiesz się kto to napisał... Niech wypowie się Jack. :D Tyle odemnie :P Pozdrawiam

Gość Guest

Nie ma czego komentować, kampiłeś non stop na respie, to ci napisałem żebyś ruszył dupsko, a że po raz kolejny pisałeś jak potomek patologicznych wychowawców to dostałeś bana. Tyle w temacie.

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...