Gość Guest Napisano 27 Maja 2013 #39002 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Twój nick podczas gry: NoFartThatsSkill! Godzina, data zdarzenia: 27 maja 2013 rok 20 ; 00 .. ? Mapa: DD2 STEAM_ID / IP: dawałem na ss;ach wczesniej Uzasadnienie: Oskarżono mnie o aima .. mhm to teraz ziom mi go udowodnij jak go wgl mialem to ze dobrze strzelam heady to nie znaczy ze aim. [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : NoFartThatsSkill! [AMXBans] Powod : ' AIM ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.212.169. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 28 Maja 2013 #39048 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 A więc proszę wstawić to co masz w konsoli Ok więc teraz ja coś powiem oglądałem cie na 2 mapach i cały czas waliłeś banie wyszedłeś z za rogu i bania sory ale ub nie będzie ja rozpoznam zwykłego gracza od odpalonego nawet celownik tobie latał jak opętany to tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 #39194 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 hahahah Stary jakbym mial aimbota to bym wszystkich na gali wyjechal 1 strzalem a musialem sie nameczyć troche stary nie jestem dzieckiem gram dlugo w cs'a mam mega doświadczenie to była dopiero połowa co pokazałem . coś kolo 10 razy SS mialem i teraz aim ? ... wyszłem za rogu i bania ? no , ok ale ja strzelać umiem a nie full pi***a jak inni wybacz prawda boli a odpalony nie byłem To prosze o demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Maja 2013 #39203 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Patrzę demko , zaraz się wypowiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 #39206 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Godzine podałem i wszystko dał mi powód ze aimbot . dowodów nie przedstawił tylko twierdzi ze według niego to ja aima mialem no bez jaj co za admini najpierw 10 x ss a potem ban za aima ... Co do tego demka oglądałem Go i jakoś nie widze nic podejrzanego ale to admin ma wstawić demko + podejrzane akcje nie ja czas ma do 20:10 wtedy mijają 24 h i mam mieć UB Edit @ 8. Admin ma 24h od założenia tematu na rozpisanie demka, jeżeli tego nie zrobi, zostanie ukarany. Ps. 24 h Mineło czekam na UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Maja 2013 #39211 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Aim ustawiony na głowę , widać strzelasz gdzieś po nogach , brzuchu , celownik spuszczony w ziemię, a za każdym razem Head . ! Ładnie wszystko widać kolego .) http://www.disconnect.pl/demos.php?id=1129&day=27&month=05 27.05.2013 , godz . 19.46 , 3 rundy kampi na respie , a później wychodzi i same Heady ! Bez Ub . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi