Gość Guest Napisano 25 Maja 2013 #38642 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 1.Gangster Broń: Dual Elite,He,Flesh,Smoke Statystyki: Inteligencja-10 Życie-50 Wytrzymałość-30 Kondycją-60 Umiejętności:1/10 szansy na zabicie z duali,1/6 szansy na podpalenie, widzi niewidzialnych.(taki anty ninja:P) 2.Patriota Broń:M249,UMP,He,Flesh,Smoke Statystyki: Inteligencja-5 Życie-80 Wytrzymałość-70 Kondycja-10 Umiejętności:brak rozrzutu,+10 dmg z broni (oprócz granatów). Klasy wymyślałem troszkę na spontana więc jak trzeba coś pozmieniać to pozmieniam, tylko doradzicie co :cool: Ps:Patriota był trochę wzorowanych heavym z TF2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2013 #38648 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Za duże statystyki , tak mi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2013 #38650 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 co do 1,propozycji.. widzi ninje- to jedyny twój wymysł w tej klasie..zapomniałeś dodać Elite przed każdą z nazw klas . Po za ty, to są klasy na Fast exp Cod MOD i skopiowałeś te propozycje z innego forum i piszesz ze własne.. Ciekawe.. CO do klas. na fast exp tak. na Cod mod. NIE!!! Klasy zerżnięte z serwera http://cs-zoone.pl/. Pro Cod Mod 40001level. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2013 #38653 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 To co wymienił Morderca.. Nie !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2013 #38655 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Em morderca ja tego nie skopiowałem, bo na żadnym innym forum nie byłem,to po pierwsze, a po drugie co to za serwer, który podajesz ja go pierwszy raz na oczy widze:/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Maja 2013 #38661 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Jestem na nie , masz latarkę która widzi ninję, więc klasa z takimś czymś odpada . ) Ps : Morderca dobrze gada , nie polać MU :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2013 #38668 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 jestem na nie za duże statystyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2013 #38672 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Wiem,wiem za duże statystyki, skopiowane z innego serwera (ponoć), eh a gdyby tak pomniejszyć statystyki i pozmieniać to i owo:/ Np: patriota staty: int-5 hp-65 wyt-45 kond-10 gangster: int-10 hp-35 wyt-20 kond-40 umiejetności:1/15 szansy na z dual elite, 1/10 możliwość wyrzucenia broni wroga. Najpewniej i tak będzie na nie, bo za duże staty i złe umiejetności. , ale coś tam próbuje, a możliwe że gangster jest PODOBNY do jednej z klas z tamtego serwera, więc sorry morderca.A tak przy okazji napisałem żeby dodać jakieś propozycje zmian, ale chyba nikt tego nie przeczytał . Ps: Gangster w pierwotnej wersji miał być dla osób typu "ten pi****lony ninja znowu mnie zabił", więc sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2013 #38688 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Ja sądzę że Gangster pierwotne statystyki miał dobre tylko dać mu 1/15 z dual elite. Klasa to by była do pogrania. Co do patrioty 80 życia i +10 dmg z każdej broni to zdecydowanie za dużo Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38744 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Dzięki gruby za dodanie otuchy (czuje jak rymuje ), no gdyby tak patriocie wykasować te +10 dmg i dać jakąś inną umiejętność,lub zostawić staty jakie wymieniłem w poprzednim poście i tylko brak rozrzutu to może by było ok:), No i gdyby tak gangstera dać jako klasę premium z pierwotnymi statystykami (lub jako zwykłą klasę z troszkę pomniejszonymi, i bez kilku umiejętności to by było git) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38749 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Nie podoba mi się . Na nie . Bezsensowne klasy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 #39086 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Z oby dwoma klasami jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 29 Maja 2013 #39298 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 co do 1,propozycji.. widzi ninje- to jedyny twój wymysł w tej klasie..zapomniałeś dodać Elite przed każdą z nazw klas . Po za ty, to są klasy na Fast exp Cod MOD i skopiowałeś te propozycje z innego forum i piszesz ze własne.. Ciekawe.. CO do klas. na fast exp tak. na Cod mod. NIE!!! Klasy zerżnięte z serwera http://cs-zoone.pl/. Pro Cod Mod 40001level. Pozdrawiam I widziałeś Lukas wpadłeś... Morderca Szpieg cię rozgryzł. Jak chcesz coś zaproponować to wysil się sam a nie "Kopiuj/Wklej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Maja 2013 #39517 Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Eh znowu muszę się tłumaczyć z tego że tej strony podanej przez mordercę nigdy nie widziałem na oczy nie widziałem, eh jak zawsze nikt mi nie wierzy (chlip) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi