Skocz do zawartości

Nowe Klasy

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

1.Gangster

Broń: Dual Elite,He,Flesh,Smoke

Statystyki:

Inteligencja-10

Życie-50

Wytrzymałość-30

Kondycją-60

Umiejętności:1/10 szansy na zabicie z duali,1/6 szansy na podpalenie, widzi niewidzialnych.(taki anty ninja:P)

2.Patriota

Broń:M249,UMP,He,Flesh,Smoke

Statystyki:

Inteligencja-5

Życie-80

Wytrzymałość-70

Kondycja-10

Umiejętności:brak rozrzutu,+10 dmg z broni (oprócz granatów).

Klasy wymyślałem troszkę na spontana więc jak trzeba coś pozmieniać to pozmieniam, tylko doradzicie co :cool:

Ps:Patriota był trochę wzorowanych heavym z TF2 :)

Gość Guest

co do 1,propozycji.. widzi ninje- to jedyny twój wymysł w tej klasie..zapomniałeś dodać Elite przed każdą z nazw klas :P. Po za ty, to są klasy na Fast exp Cod MOD

i skopiowałeś te propozycje z innego forum i piszesz ze własne.. Ciekawe.. CO do klas. na fast exp tak. na Cod mod. NIE!!!

Klasy zerżnięte z serwera http://cs-zoone.pl/. Pro Cod Mod 40001level. Pozdrawiam

Gość Guest

Em morderca ja tego nie skopiowałem, bo na żadnym innym forum nie byłem,to po pierwsze, a po drugie co to za serwer, który podajesz ja go pierwszy raz na oczy widze:/.

Gość Guest

Wiem,wiem za duże statystyki, skopiowane z innego serwera (ponoć), eh a gdyby tak pomniejszyć statystyki i pozmieniać to i owo:/ Np:

patriota

staty:

int-5

hp-65

wyt-45

kond-10

gangster:

int-10

hp-35

wyt-20

kond-40

umiejetności:1/15 szansy na z dual elite, 1/10 możliwość wyrzucenia broni wroga.

Najpewniej i tak będzie na nie, bo za duże staty i złe umiejetności. :(, ale coś tam próbuje, a możliwe że gangster jest PODOBNY do jednej z klas z tamtego serwera, więc sorry morderca.A tak przy okazji napisałem żeby dodać jakieś propozycje zmian, ale chyba nikt tego nie przeczytał :P.

Ps: Gangster w pierwotnej wersji miał być dla osób typu "ten pi****lony ninja znowu mnie zabił", więc

sorry.

Gość Guest

Ja sądzę że Gangster pierwotne statystyki miał dobre tylko dać mu 1/15 z dual elite. Klasa to by była do pogrania. Co do patrioty 80 życia i +10 dmg z każdej broni to zdecydowanie za dużo ;)

Pozdrawiam

Gość Guest

Dzięki gruby za dodanie otuchy (czuje jak rymuje xD), no gdyby tak patriocie wykasować te +10 dmg i dać jakąś inną umiejętność,lub zostawić staty jakie wymieniłem w poprzednim poście i tylko brak rozrzutu to może by było ok:), No i gdyby tak gangstera dać jako klasę premium z pierwotnymi statystykami (lub jako zwykłą klasę z troszkę pomniejszonymi, i bez kilku umiejętności to by było git) :)

co do 1,propozycji.. widzi ninje- to jedyny twój wymysł w tej klasie..zapomniałeś dodać Elite przed każdą z nazw klas :P. Po za ty, to są klasy na Fast exp Cod MOD

i skopiowałeś te propozycje z innego forum i piszesz ze własne.. Ciekawe.. CO do klas. na fast exp tak. na Cod mod. NIE!!!

Klasy zerżnięte z serwera http://cs-zoone.pl/. Pro Cod Mod 40001level. Pozdrawiam

I widziałeś Lukas wpadłeś...

Morderca Szpieg cię rozgryzł.

Jak chcesz coś zaproponować to wysil się sam a nie "Kopiuj/Wklej"

Gość Guest

Eh znowu muszę się tłumaczyć z tego że tej strony podanej przez mordercę nigdy nie widziałem na oczy nie widziałem, eh jak zawsze nikt mi nie wierzy :( (chlip)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...