Trik3r Napisano 25 Maja 2013 #38607 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Siemanko! Chcialbym zaproponowac jedna rzecz mianowicie aby na serwer wgrac taki plugin jak: /serwer. Jest to automatyczne przekierowanie na inny serwer, wydaje mi sie ze jest to dosc szybki sposob gdy gracz chce zobaczyc inne serwery naszej sieci :-) . Piszcie w komentarzach co o tym sadzicie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2013 #38610 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Taak. Jestem na TAK. Na wileu serwerowniach to jest Bardzo przydatne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2013 #38611 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Na tak bardzo dobry pomysl :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2013 #38612 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Spoko pomysł nawet z tej Twoje czachy wyszedł. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Maja 2013 #38615 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Czasami to jest też wkurzające. Powiedzmy, że koleś chce wejść na DD2, a tam jest slot. Za każdym razem gdy nie będzie miejsca, będzie go rzucac po serwerach. Pomysł jest dobry, ale też wkrzuający. Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Maja 2013 Autor #38632 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Czasami to jest też wkurzające. Powiedzmy, że koleś chce wejść na DD2, a tam jest slot. Za każdym razem gdy nie będzie miejsca, będzie go rzucac po serwerach. Pomysł jest dobry, ale też wkrzuający. Neutral Jak ma go rzucać?? przeciez jak nie bedzie slotu to wybierze inny serwer, chodzi o to gdy np. bedzie juz na serwie to np. zeby nie wybierac wpisze serwer i sobie wybierze o to mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2013 #38639 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Niestety na ten plugin nie pozwala nam sposób reklamowania naszych serwerów. Jest to odgórnie ustalone i nic na to nie poradzimy. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi