Gość Guest Napisano 22 Maja 2013 #37976 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Nick: Chef Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Admin na CS-*** 4Fun przez 1,5 roku Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Gram od 5 lat Steam / NonSteam: Rozmawiałem już z Consecuente on powinien znać sprawę, miałem Steama ale mi się zrypał. Zrobiłem jak mi Consecuente podpowiedział aby zrobić Reinstala ale to również nie pomogło, ale w sobotę jadę do Media i kupuję nowego steama, więc w ciągu 2-3 dni będzie. Dlaczego TY .!: Dlaczego ja? Witam, według mnie powinienem dostać admina, ponieważ spędzam sporo czasu na serwerze Only DD2 - gram tylko tam i wiem w sumie wszystko o serwerze, znam wszystkich adminów, znam bardzo dobrze AMXX, mam doświadczenie z serwera CS-*** 4Fun, a myślę że to dobre doświadczenie bo serwer jest jednym z najlepszych w Polsce tak samo jak Multi-Head Only DD2 dlatego chciał bym pomóc w tym by serwer był cały czas na Topie. Chciał bym pomagać innym w grze poprzez usuwanie graczy którzy łamią zasady na serwerze i tym samym umilić grę innym. Już coraz więcej ludzi idzie za mną i zostawiają Puchatka i idą na Multi-Head ale twierdzą że serwer przyciąga cziterów, którzy przez 10-15 min grają sobie bez karnie i to chcę zmienić, dlatego właśnie ja powinienem dostać admina, bo nie robię tego dla siebie tylko zależy mi na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od godz 15.00 do godz 23.00 jestem cały czas. Kontakt: GG - 47189733 Email : [email protected] //edytowane przez Consecuente Bez zbędnych nazw proszę //edytowane przez S0uTL4 Poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2013 #37980 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Jestem na nie. Osobiście w ogóle nie kojarzę, żebyś grał na DD2. Ponieważ akurat od 15 do późnego wieczora siedzę na serwerze najmniej, pokusiłem się o sprawdzenie gametrackera czy się nie mijamy. W sumie nie myliłem się: http://www.gametracker.com/player/Chef/80.72.43.106:27027/ 9 minut? Musiałeś mieć naprawdę duże szczęście żeby poznać wtedy wszystkich adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2013 #37984 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Na Nie bo jestes fejkiem. Steam Ci sie zrypal tak i nie szkoda Ci steam 2k4? I z tego co patrze to na steamie masz przegrane 12godzin w tygodniu. Ja bylem dosyc dlugo adminem na tej sieci i znam prawdziwego Chefa i nie ma na pewno 17 lat. Za te fejkowanie odrazu perm sie nalezy -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2013 #37986 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Na Nie bo jestes fejkiem. Steam Ci sie zrypal tak i nie szkoda Ci steam 2k4? I z tego co patrze to na steamie masz przegrane 12godzin w tygodniu. Ja bylem dosyc dlugo adminem na tej sieci i znam prawdziwego Chefa i nie ma na pewno 17 lat. Za te fejkowanie odrazu perm sie nalezy -.- Skoro mnie znasz z puchatka to pewnie masz moje gg tak? Jestem na nie. Osobiście w ogóle nie kojarzę, żebyś grał na DD2. Ponieważ akurat od 15 do późnego wieczora siedzę na serwerze najmniej, pokusiłem się o sprawdzenie gametrackera czy się nie mijamy. W sumie nie myliłem się: http://www.gametracker.com/player/Chef/80.72.43.106:27027/ 9 minut? Musiałeś mieć naprawdę duże szczęście żeby poznać wtedy wszystkich adminów 9 minut bo zmieniłem nick, wcześniej Ch, najważniejesze że najważniejsza 3 mnie zna, Consecuente, aquax i NightWolf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2013 #37987 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Nie uzywam gg. Dawaj sid i jak masz na imie przypomnij ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2013 #37989 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Nie uzywam gg. Dawaj sid i jak masz na imie przypomnij ? skoro jesteś fisken to powinieneś znać moje gg "Nie uzywam gg" i już cos krecisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2013 #37992 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 "Nie uzywam gg" Krecisz cos kolego. Dawaj sid'a i jak masz na imie mi przypomnij.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboy Napisano 22 Maja 2013 #38008 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Jestem na nie ponieważ nie widziałem cię nigdy na serwie ja też gram tak jak YO po 15:00 do 24:00 i nigdy jakoś cię nie widziałem to tyle po graj trochę załatw STEAM to się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2013 #38011 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 +Mało przegrane na serwerze. +Mała aktywność na forum. +W ogólę Cię nie znam a jak tu widzę to też Cię nie znają + piszesz pod swoim podaniem + nie posiadasz steam ---> kierunek Nie.. <--- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2013 #38013 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Żal mi cie Chef. 1 - to nie jest gg Chefa 2 - Chef jest tylko jeden 3 - Chef gra tylko na Puchatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2013 #38015 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Na nie , powody UP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2013 #38420 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 1. Czerwony kolor tylko dla adminki 2.Czerwony kolor tylko dla adminki 3.Czerwony kolor tylko dla adminki NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2013 #38431 Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Na nie . Za krótko . Reszta powodów up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38819 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi