Gość Guest Napisano 22 Maja 2013 #37878 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Witam Otóż nie mogę wejść na waszego COD'a, ponieważ ciągle mi się coś ściąga, a gdy się ukończy to nie wchodzi na serwer, tylko wywala do menu i gdy ponownie chcę wejść na nowo wszystko się pobiera. Tak więc wiecie może jak to naprawić? Chciałem zrobić to, lecz gdy usunąłem zawartość i wkleiłem to nie mogłem odpalić csa, bo brakuje pliku startowego i lipa. Byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2013 #37905 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Wrzuć tą paczkę do folderu models w cs`ie i powinno być już dobrze. http://speedy.sh/fhuFk/cstrike-downloads.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2013 #38061 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Dzięki działa, można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Maja 2013 #38062 Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Wyjasnione /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi