Gość Guest Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Nazwa Perka:Miotacz Ognia Umiejetność:Zamiast krowy takie coś 30%obrażen z niej ale trudna do zdobycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 fajny ten perk tylko to podobne do ak47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Fajny i jak to działa ? ma 30 naboi ? i strzela tak zwanymi rakietami i jak trafi to podpala ? hehe ;d czy jak zestaw truciciela tylko ze ogień ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2013 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Pewnie koledze chodzilo o cos na wzor truciiciela ale juz nie nie wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Maja 2013 Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Chyba chodzi mu o wzór truciciela... ale jednak propozycja Mordercy o wiele bardziej mi się podoba z tymi rakietami Z Rakietkami jestem na Tak ale z a'la "trucicielem" na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2013 Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Jestem na nie ponieważ jest wprawie identyczny perk zestaw truciciela więc poco dawać 2 perki podobne do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Chyba chodzi mu o wzór truciciela... ale jednak propozycja Mordercy o wiele bardziej mi się podoba z tymi rakietami Z Rakietkami jestem na Tak ale z a'la "trucicielem" na nie. Tak najlepiej jeszcze dać mu pełny magazynek od krowy z rakietami .... Tak płaczecie że cyber ma tyle i tyle obrażeń z rakiet a teraz chcecie jeszcze żeby miał karabin z rakietami ... Pozdro na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Chodzi mi raczej o to żęby miał takie rakietki do puszczania a"la bazooka. Chociaż ten perk w sumie też już jest. A z resztą czytaj Morderce " jak strzeli to podpala" tak zę z rakietami cybera niema nic wspólnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 29 Maja 2013 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Dla mnie ten perk i tak jest bezużyteczny więc jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi