Gość Guest Napisano 18 Maja 2013 #37297 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Nick cheata: I Love Cs Godzina, data zdarzenia:19.05.2013. Link do demek: 1. http://speedy.sh/GYeKH/ilove.dem 2. http://speedy.sh/TepUR/ilove2.dem Uzasadnienie:wh i aim. demka nakręcone przez graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2013 #37303 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Pierwsze demko nic nie pokazuje, jednak na drugim sytuacja jest bardzo podejrzana. Jednak mój werdykt jest że gracz jest czysty. Zapraszam jeszcze jedną osobę do oceny tych demek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 18 Maja 2013 #37305 Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 jak dla mnie ewidentne wh. Proszę o wypowiedź Head Adminów, oraz o zgodę zbanowania gracza, chyba że macie inne odmienne zdanie na ten temat niż ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 19 Maja 2013 #37317 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 ... Na 1 demku widać tylko jego czystość. Takie strzelanie ze scouta to słabizna, widziałeś jak ja dzisiaj grałem konspirantem? Na aimie nie musiałby celować aby strzelać heada, a on strzelał po ciele... Na wh widziałby, że przy ostatniej akcji kolega jest za ścianą Na 2... Każdy kto ogarniał kiedyś gre awp/scout wie, że to są jedne z głównych pozycji map[ on tam kiedyś grał na awp z rok/dwa] i sam wraz z kilkoma innymi graczami patrzę tam najpierw. Aim odpada i wh raczej też ze względu na możliwy scan. Jak mówiłem dla mnie czysty. Dziękuje + scout ma mały rozrzut dlatego scan bez celownika/ albo z celownikiem tylko po chwili jest prostszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2013 #37318 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Widziałem tylko 1 demko, gdyż do drugiego nie mam mapy. Nie sądzę, żeby gracz oszukiwał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2013 #37336 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 ja gralem ze 2 lata na only awp wiec co sie dziwicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Maja 2013 #37344 Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Wszystko jasne, miłej gry ILC. Dzięki za pomoc chłopaki. //close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi