ELOELO Napisano 17 Maja 2013 #37042 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 BounDer dał mi bana na 1 h za słowo chu czy to jest obraza???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 17 Maja 2013 #37044 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Brak Wzoru + Brak dowodów = 10 % + Close /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Maja 2013 #37049 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Otwieram nam moment , na prośbę admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2013 #37053 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Mam pytanie ,,Elo" do Ciebie. czemu jak wchodzę i piszę ,,proszę ogarnąć ping" to od razu widzę teksty na say pisane przez Ciebie ,,Wszedł i już się rządzi ?" do czego to? admin jako swój obowiązek zanim zacznie grę ma parę obowiązku w nich jest ogarnięcie pingu, dlatego to napisałem. ponadto ludzie na U@. pisali ze elo elo ma ping ogarji go. Znam twoja sytuację z internetem i jak masz 120 to nie banuje dopiero powyżej i zawsze 5min. CO do banu Pana Bounder : uważam ze to jego własna interpretacja i on niech się dokładnej wypowie... Wiem ze mogło Cie ze złościć to lecz pisanie na ts w rozmowie zemną słów : nie cenzuralnych na tego admina nie jest zbyt pozytywne. nerwy nerwami a obraza nawet poza serwerem jest obrazą. Dziękuje za otworzenie wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Maja 2013 #37054 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Uważam za wyjaśnione. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Maja 2013 #37064 Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Elo elo to że jesteś moim bratem nie czyni Cię wyjątkowym... Nie dość że pozwoliłem Ci grać z twoim pingiem to jeszcze pyskujesz do adminów następna taka sytuacja i dostaniesz bana na tydzień i jeszcze Cię skrzywdzę u babci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi