Gość Guest Napisano 11 Maja 2013 #35771 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Twój nick podczas gry: Nwm , ja nowy :> Godzina, data zdarzenia: nwm Mapa:dd2 STEAM_ID / IP: 31.41.80.22 Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : OGARNIAM CIE JAK GOWNO _/ [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 31.41.80.22 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Wchodze na serwer taki o to ban :> Nie wiem o co kaman, ale to napewno nie ja... Być może ma ta osoba radiówke od tej samej osoby co ja. Jak byście mi mogli dać UB to było by fajnie.. jak nie dacie to trudno. Pozdrawiam. aaa.. mój nick to Junajted. DiiL Gang <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 11 Maja 2013 #35778 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Skoro jesteś pierwszy raz na serverze , to musi być wina radiówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 11 Maja 2013 #35805 Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Możesz wejść /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi