Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35588 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your IP: '90.156.22.120' [AMXBans] ======================================= nick: Mefedron ip : 90.156.22.120 godzina 16 de dust 2 o co chodzi? dlaczego dostałem bana za czitowanie ? tutaj 2 linki do moich tematów z ss'ami http://multi-head.pl/showthread.php?tid=6866 http://multi-head.pl/showthread.php?tid=6875 Jak widać jestem czysty, gram uczciwie na steamie... Zależy mi na serwerze, jestem już 31 w ranku pne się w górę jednakże uniemożliwił mi to pewien admin który nawet ssów nie raczył zrobić tylko jebnął za czitowanie. 3x dawałem ssy na forum, na serwie siedze długo, nikt się nie skarży proszę o rozwiązanie tej dziwnej sprawy oraz proszę o ub z góry dzięki Pozdrawiam MefedroN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 10 Maja 2013 #35589 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 //Przenosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35590 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Tak powinien ci dać ssy ale poczekajmy jeszcze na wypowiedź tego admina. Czy ma jakieś demko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35594 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Demko ma HLTV. Jak widzisz Durex ban jest z DD2. Musimy poczekać aż demko się zapisze. Może to potrwać koło godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35595 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Chciałbym przeprosić za to, lecz chciałem zbanowac innego gracza. poprostu pomylilem cyferke w amxx... jeszcze raz przepraszam za klopot. Podoba mi sie Twoja postawa ze nie spinasz jak karzdy, przy pomyłce . Ban mialbyc dla tego AIMa co biegał podczas kiedy ty grałes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35598 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Oki więc daję UB. Pomyłki się zdarzają. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi