Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35569 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Twój nick podczas gry: Jedziesz Mnie Godzina, data zdarzenia: nie miało miejsca Mapa: - STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:38609208 IP: 83.1.81.242 Witam. Dzisiaj znalazłem Wasz server i po ściagnięciu wszystkiego wyskoczyło mi, że mam bana. Proszę o ub, ponieważ Ja mam steam, a osoba zbanowana najprawdopodobniej miała zmienne IP i wyszło, że JA mam bana.. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Player [skilluj] [AMXBans] Reason : ' wypierdalaj ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.1.81.242 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 10 Maja 2013 #35576 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Na jakim serverze masz tego bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35587 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Możesz już grać. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi