Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Twój nick podczas gry: Jedziesz Mnie Godzina, data zdarzenia: nie miało miejsca Mapa: - STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:38609208 IP: 83.1.81.242 Witam. Dzisiaj znalazłem Wasz server i po ściagnięciu wszystkiego wyskoczyło mi, że mam bana. Proszę o ub, ponieważ Ja mam steam, a osoba zbanowana najprawdopodobniej miała zmienne IP i wyszło, że JA mam bana.. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Player [skilluj] [AMXBans] Reason : ' wypierdalaj ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.1.81.242 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Na jakim serverze masz tego bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Możesz już grać. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi