Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35197 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Kizzi [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 212.244.27.120 ' [AMXBans] =============================================== Twój nick podczas gry: blantos Godzina, data zdarzenia: nie pamiętam jakoś popołudnie/wieczór Mapa: nie pamiętam STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:33240431 Uzasadnienie: Witam. Jest taka sprawa - kolega z mojej miejscowości dostał bana na serwerze najwidoczniej na ip a ja mam takie samo jak on bo mamy internet z tej samej firmy [czyt. sieciówka] o tym samym ip i automatycznie jak dostał bana zostalem zbanowany ja. Proszę to sprawdzić mój steam id : STEAM_0:0:33240431. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2013 #35270 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Czemu macie identyczne IP z Kizzy? Czyżbyście grali w pokojach obok? //Przepraszam nie doczytałem o sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2013 #35280 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Przeciez napisałem w uzasadnieniu ze jesteśmy z tego samego miasta i mamy internet od tego samego dostarczyciela i wszyscy co maja internet u tej samej firmy mają jedno ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2013 #35282 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 To już nie aktualne dostałem ub ss'y czyste! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Maja 2013 #35292 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi