Gość Guest Napisano 7 Maja 2013 #34963 Napisano 7 Maja 2013 Przykro mi ale aktywnego bana ja nie miałem ktoś musi się podszywać pod mój nick. Gram na serwerze regularnie od tamtych dat i ani razu zaznaczam od tamtych dat nie dostałem bana. Inne bany które dostawałem wyjaśniałem w postach w dziale. Więc niemożliwe żeby to była moja wina;>. Przed chwila jak patrzyłem to gra Miesny jez... Ewidentnie ktoś gra na moim nicku.
Gość Guest Napisano 7 Maja 2013 #34986 Napisano 7 Maja 2013 Mógłbyś precyzyjniej to opisać, dowód czy coś? Jednakże patrząc na Twojego bana, mogę przypuszczać trzy sytuacje. Zbugowało Cię i wywaliło Cię z gry, wchodząc na serwer widzisz samego siebie Nie raz tak miałem. Tak jak mówisz, ktoś grał na *Twoim nicku*, albo Ty grałeś na *kimś*... Wystarczy zarezerwować sobie nick na serwerze i po sprawie. Jestem sprawiedliwy i chcę jak najlepiej, więc [...] Nie wiem jak to było, ale ufam Ci. Bana Ci zdjąć nie mogę, mogę skrócić do 3h Związku z tym, ban wygaśnie o 00:21:07 Mam nadzieję że pomogłem. Jeżeli faktycznie piszesz prawdę, zarezerwuj sobie ten nick. Temat zostawiam otwarty, może jakiś inny UBTeam się wypowie. Pozdrawiam.
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35005 Napisano 8 Maja 2013 Dziękuję za zaufanie mi. Mam jeszcze 1 prośbę i prosiłbym o jakąś odp. na PW odnośnie jak zarezerwować ten nick i co mi to daje, bo jeżeli to pomoże chętnie zmienie nick i zrobię tak jak napisałeś. Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35010 Napisano 8 Maja 2013 Rezerwacja nicku to znaczy założenie na niego hasła. Da Ci tyle, że nikt nie zagra na nim prócz Ciebie. Żeby zarezerwować napisz mi na PW swój nick, hasło i na jakim serwerze.
LOVASSS Napisano 8 Maja 2013 #35100 Napisano 8 Maja 2013 Załóż sobie hasło na nick i po problemie . Gg do h@ masz na stronie głównej .(po prawej stronie). \\\ close.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
8 Maj
3
7 Maj
2
Najaktywniejsi w tym temacie
LOVASSS 1 post
Popularne Dni
8 Maj 2013