Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34501 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: Saleznian44 [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Reason: 'PO raz enty Ci mowie zebys uwazal na slowa' [AMXBans] Duration: '3 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: XXXXXXXXXX' [AMXBans] ======================================= Mapa: de_desert Godzina: 23:45 Ludzie którzy byli na serwerze: EvO, SQN, [MC]MagikM.D., BonuS. Opis zdarzenia: Grałem sobie i pytałem na czacie kto mi naprawi perk, nikt nie odpisywał. Zapytałem konkretną osobę (Saleznian44) czy naprawiłby mi perk, nie odpisywał przez chwilę aż w końcu zapytał na u@ 'Jaki masz perk', napisałem żeby naprawił i się wymieniłem. Po czym chce zamienić się (naprawić), a on już perka nie ma (/sell). Więc zapytałem czy on się kur*wa uważa za admina? Zapytałem EvO, czy Saleznian44 jest na 100% adminem, po chwili dostałem bana na 3h za kulturę. I czy to normalne? Prosi się kogoś o naprawienie, a on wyrzuca/sprzedaje perk? Jeszcze spoko jakby to był jakiś typ którego nie znam który rzadko gra, ale ku*rwa nie admin! Z góry propsuję ludzi z kółeczka wzajemnej adoracji którzy będą go w jakikolwiek sposób bronić. Ukradł perk i bezczelnie mnie zbanował za kulturę. Śmiech na sali, pozdrawiam Ciebie Salezian 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 5 Maja 2013 #34515 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Poczekamy na wypowiedź Saleziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 5 Maja 2013 #34516 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Proszę dowód: http://www.speedyshare.com/Dn2wQ/2013-05-05-00003.rar Po za tym jak Ci pisze że go ukradli to znaczy ze gracz który grał klasa Duchem go ma po czym zaczynasz obrażać Admina... Więc dostałeś za obrazę Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 5 Maja 2013 #34517 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Karę ci skrócę do 1h ale bez takich tekstów następnym razem. I Co do cb Don to ostatnio dostaję skargi na ciebie że jesteś strasznie wulgarny. Więc pilnuj się bo jak dostanę dowody od graczy że ich wyzywasz to zacznę je sobie zbierać i później nagle sobie dostaniesz bana na tydzień Close/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi