Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34167 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Nick:SQN Wiek:23 lata - mikro sprawne Doświadczenie (w byciu adminem): 3lata Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9-10 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: steam,lecz gram na NS bo na steam nikogo nie slysze oczywiscie naprawie i moge grac na steam jak to jakis problem Dlaczego TY .!: nie lubie cziterow, psuja cala zabawe, potrafie ich wylapac oraz denerwuja mnie dzieci potrafiace klnac w sieci a tak naprawde chodzac ogladaja sie za siebie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:roznie, pracuje na zmiany wiec w tyg ok 3h a w weekendy troszke wiecej jak moja mi pozwala Kontakt: steam SQN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34231 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jestem na Nie główny powód to zerowa aktywność na ts'ie popraw to a dam ci Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34318 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Na nie mala aktywnosc na ts, o forum juz nie wspominajac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Maja 2013 #34319 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jestem na NIE. Powody: -Mała aktywność na forum/ts -Nie znam Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34332 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Na NIE powody wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Maja 2013 #34342 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Na NIE, powody wymienili juz ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 5 Maja 2013 #34363 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Na nie Powody podane 3 posty wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34434 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Niestety na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34439 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi