Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33970 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Po 3 miesiącach przerwy gdy wbijam na coda wyskakuje [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Matiii [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na multi-head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1007536272 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 178.42.149.124 ' [AMXBans] ==================== Prosze o pozanie się z tym . Na innym komputerze te same ip mam Moge wejśc :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 4 Maja 2013 #34014 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Sados ale to IP nawet nie jest podobne do twojego ... Kolega najwidoczniej ma po prostu zmienne... Steam ID też jest zupełnie inne... Zmieniłem temu koledze typ bana na Steam ID i teraz zobacz czy możesz wejść Temat zamykam w razie czego pisz do mnie na Priv bądź gg 9396355 /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi