Skocz do zawartości

Podanie jupik :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

1.Imie:Hubert

2.Kontakt:Steam: jupik Skype :hubertmuder1 Ts:serwerowy Forum: pw

3.Lokalizacja:mazowieckie Łosice

4.Czas jaki Poświęcasz dla CS-a:około 3-4H dzień jak mi sie chce :)

5.Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):Przeważnie mam je zawsze odpalone ;)

6.Posty(min.15 sensownych):Jest

7.Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie):ogarnąć je bo dużo osób łamie regulamin i musze się z tym kierować do conska:)

8.Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Hmm chciałbym ogarniać wszystkie

9.Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Chyba posiadam ale niech aquax,consek ocenią ;)

10.Posiadanie cierpliwości i systematyczności:posiadam chyba niech consek oceni bo z nim dużo pisałem iwgl. i czekałem na pewne rzeczy i chyba jestem cierpliwy :)

11.Coś o sobie:jestem Hubert gram na MH od początku bardzo lubię tą serwerownie mam tu dużo znajomych i kocham tu grać.

12.Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB):byłem raz u kumpla moderatorem na forum i ogarniałem :)

13.Obowiązkowe mikro:mam i często gadam na tsie.

Spróbować zawsze trzeba ,Prosze o ocene :) mam nadzieje że jak wróce z gór to będzie podanie rozpatrzone :)

Nie da się zaprzeczyć, że Jupik robi bardzo dużo przy ogarnianiu forum. Raportuje wiele postów gdzie regulamin jest łamany. Wyłuskuje błędy popełniane przez użytkowników forum. Z mojej strony Jupik masz TAK.

Jestem na bardzo duże tak jak to powiedział Lovo jest stworzony na to stanowisko zazwyczaj bardzo dużo czasu poświęca no forum . U mnie nie ma opcji żeby dostał " Nie " . Jeszcze raz Jeeeeessssteeeemmmm na TAAAAAAAAAK!!! :D

• Administrator

Oczywiscie ze na tak. Mimo wieku jestes bardzoej ogarnietym czlowiekiem niz polowa tutaj osob.

Nie liczy się wiek lecz ogarnięcie ;)Jupik z nasz moją odpowiedź dla Ciebie. Ogarnięty , na forum aktywność duża ( bardzo ) myślę , że będziesz pełnił funkcję moderatora bardzo dobrze i dbał o nasze piękne forum ;) Jak i karał , którzy nie przestrzegają regulaminu ;) ..

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...