Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2013 #33206 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Admin Morderca strasznie wali byki, że aż na to patrzeć się nie da. Nie wiem czy on jest młody i nie zna się na podstawowej ortografii lub sobie po prostu jaja robi ale aż boli jak się patrzy co on pisze. To admin napisał na y@ : Morderca : radze slowa ogarnac.. bo u nie kturych nie ma limitu chyba A ja już nie wytrzymałem u musiałem mu coś powiedzieć *DEAD* Lord_Hans : u Ciebie Morderca to chyba slownika nie ma [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Morderca [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Powod: 'czlowieku jeszcze raz takie cos... slowa... nie mam slownika kupisz mi ?' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:385582408' [AMXBans] Twoje IP: '31.63.215.173' [AMXBans] =============================================== Proszę o upomnienie admina, bo to przecież admin.. jakiś wzór a nie ino kaleczenie języka i jeszcze nie rearguje na u@, Adm pisze : ktury, moi ( zamiast moj), pujdz, policjand, wienc więcej wole nie pamiętać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 29 Kwietnia 2013 #33207 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Widzę, że nigdy w życiu nie spotkałeś się z takim czymś jak "Dysleksja". Jeżeli nie to radzę Tobie wrócić się do podstawówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2013 #33208 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Hardeq to nie zmienia faktu , że powinien przynajmniej te najprostsze słowa próbować pisać poprawnie. A co do bana , to też dziwny jeżeli gość dostaje bana za "słowa" nie obrażając w ogóle mordercy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 29 Kwietnia 2013 #33211 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 eSej to jest taka jakby "choroba?". Jak Ci ktoś wypomina złą pisownie podczas kiedy ty się starasz to może być obraźliwe. Podstawowe słowa Morderca umie ponieważ pisałem z nim nie raz na normalnym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2013 #33212 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Ludzie ogarnijcie się. Różne przypadłości dotykają ludzi. Sądzisz, że Morderca lubi to, że sprawia mu przyjemność jak inni mu wytykają jego ortografię? Zastanów się. Jakbyś cierpiał na nadpotliwość przyjemność by Ci sprawiało jakby ludzie wytykali Cię palcem i nazywali brudasem? Dalszy komentarz jest chyba zbyteczny. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi