Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33116 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Wita mam problem z odzyskaniem konta premium. Kiedyś byłem u was stałym graczem pod nickiem .ANYONE.~ miałem wykupionego kapitana na zawsze grałem dotąd, aż rozwalił mi się komputer chciał bym zacząć znów u was grać i odzyskac klase premium proszę o jakiś kontakt z H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 28 Kwietnia 2013 #33117 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Nie ma możliwości kupienia klasy premium na zawsze. Więc coś kręcisz chłopaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Kwietnia 2013 #33118 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Nie da rady kupić klasy premium na zawsze. @Edit. - Sory napisałem post w tym samym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33120 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 coś wy kręcicie zapytajcie napiorek znim wtedy grałem nawet kiedyś była możliwość kupienia trzeba było wysłać 2 smsy po 30.75zl Pozatym nie miał bym po co was oszukiwać i zobaczcie od kiedy mam założone konto ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33121 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 poczekaj Cierpliwie h@ się wypowie naj lepej aquax bo to u niego było zapewne kupione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 28 Kwietnia 2013 #33122 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Właśnie siedzę z Aquaxem na ts i powiedział, że nigdy nie było czegoś takiego jak premka na zawsze. Więc chyba Ci sie coś pomyliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33127 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Pierwszy raz słyszę, żeby premki były na zawsze, jeśli tak, to VIP'y też powinny mieć taką możliwość... thc coś mi tu "śmierdzi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33129 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 ,,thc" musiałeś sieć Multi-head pomylić z inna bo w naszej sieci nie ma na zawsze premek ani vipa. więc jeśli chcesz premium lub vipa musisz sobie go kupić ponownie Temat rozwiązany Zamykam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi