Skocz do zawartości

Napiorek ?!

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: 28.04.2013 2.00

Nick admina/gracza, który zawinił: napiorek

Dowody: [AMXBans] ===============================================

[AMXBans] Banned by Admin: napiorek

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl

[AMXBans] Reason: 'obraza '

[AMXBans] Duration: '3 hours'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:49885888'

[AMXBans] Your IP: '87.206.214.106'

[AMXBans] ===============================================

Świadkowie: Nie potrzeba.

Uzasadnienie: No wiec tak, byla mapa dd2, napiorek byl w ct, zostal jako jedyny, reszta polegla. TT podplantowali pake, a bylo ich nie wiem tak z 5. Napiorek zamiast isc do paki wolal kampic z awp gdzies w koncie ( jest to admin, ma 90 lvl i to jeszcze na klasie premium ). Wkurzylo mnie jego zachowanie troche, napisalem na U@ "napletek paka !!!" Ja rozumiem poczul sie urazony bo napisalem napletek, ale tak... Jest to admin, a kampi jak ma cele, jaki przyklad daje, a tak poza tym to jesli juz chce banowac, to najpierw ma upominac, a potem dawac bana na 5 min, bo inaczej czeka go rozmoowa. Ja tam nigdzie upomnienia nie widzialem i odrazu dostalem bana na 3 godziny.

Znajac zycie pewnie i tak wygra administracja, ale prosze was, zwroccie uwage napiorkowi.

Tak możesz odzywać się do swoich rodziców , kolegów czy innych ktorzy to lubia. Z tego co wiem to notorycznie wyzywasz graczy i administracje. 3 godziny to i tak malo bo gdyby to zalezalo tylko ode mnie dostalbys tydzien. A co do kampienia , było ze 20 sekund zeby rozbroic pake byłem na długiej , byłem sam a tt kilku , nie miałem zadnych szans. Wiec wolalem powybijac tych co na dluga wbija;)

Obawiam się, że w regulaminie jest wyraźnie napisane "2. Nie obrażamy innych graczy.". Czy gracz powinien znać regulamin? Oczywiście. W związku z tym upominać nie ma potrzeby. Za obrażanie admin ma obowiązek dać bana, a jego długość zależy jak bardzo się naraziłeś, oczywiście bez przegięcia. Skarga niesłuszna.

//zamykam

• 2 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...