Go艣膰 Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #32999 Udost臋pnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Nick: Bueno 聽 Wiek: 16 聽 Sta偶 na forum: miesi膮c ale og贸lnie na serwerze gram 3 miesi膮ce 聽 Czas sp臋dzony na forum: 13 godzin i p贸艂 godziny ale to z powodu nauki i grania w cs 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: du偶e , poniewa偶 cz臋sto by艂em odpowiedzialny za sprawdzanie graczy na mixach no i by艂em adminem na kilku serwerowniach 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: 1 raz ssy gdy admin z w膮tpi艂 w moj膮 gre 聽 Dlaczego Ty?: poniewa偶 jestem kulturalny , lubie pomaga膰 i du偶o czasu sp臋dzam na komputerze , gdy kto艣 ma do mnie sprawe nie lubie czekac tylko odrazu dzia艂am 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: przez ostatnie 2 dni 2-4 godzin 聽 Co艣 od siebie: mam na imie Marek , jestem pi艂karzem , biegaczem na d艂ugie dystansy , by艂em nawet w kilku "klanach" cs po to aby pogra膰 mixy itd chyba wi臋ksz膮艣膰 wie jakie jaja robi膮 gracze na ts , chcia艂em zosta膰 adminem na cod bo mam na nim jakie艣 1500 minut przegranych i ogarniam , mam steama i wi臋kszo艣膰 mnie zna [/b] Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Kwietnia 2013 #33004 Udost臋pnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Jestem na NIE. 聽 聽 聽 Nie znam Ci臋. 聽 Ma艂y sta偶 na forum. 聽 Zaledwie 21 post贸w. 聽 聽 聽 Popraw aktywno艣膰 to zmieni臋 sw贸j g艂os.. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 2 Maja 2013 #33721 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2013 Na nie. 聽 Powody: 聽 Takie same co wy偶ej Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Maja 2013 #33733 Udost臋pnij Napisano 2 Maja 2013 Jestem na nie, ma艂o aktywny na forum , rzadko widywany na T`sie , prawi臋 w og贸le. Przykro mi ale tym razem na nie. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Maja 2013 #35074 Udost臋pnij Napisano 8 Maja 2013 聽 聽 聽 //zamykam Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi