Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #32999 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Nick: Bueno Wiek: 16 Staż na forum: miesiąc ale ogólnie na serwerze gram 3 miesiące Czas spędzony na forum: 13 godzin i pół godziny ale to z powodu nauki i grania w cs Doświadczenie w ocenianiu: duże , ponieważ często byłem odpowiedzialny za sprawdzanie graczy na mixach no i byłem adminem na kilku serwerowniach Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: 1 raz ssy gdy admin z wątpił w moją gre Dlaczego Ty?: ponieważ jestem kulturalny , lubie pomagać i dużo czasu spędzam na komputerze , gdy ktoś ma do mnie sprawe nie lubie czekac tylko odrazu działam Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: przez ostatnie 2 dni 2-4 godzin Coś od siebie: mam na imie Marek , jestem piłkarzem , biegaczem na długie dystansy , byłem nawet w kilku "klanach" cs po to aby pograć mixy itd chyba większąść wie jakie jaja robią gracze na ts , chciałem zostać adminem na cod bo mam na nim jakieś 1500 minut przegranych i ogarniam , mam steama i większość mnie zna [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 28 Kwietnia 2013 #33004 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Jestem na NIE. Nie znam Cię. Mały staż na forum. Zaledwie 21 postów. Popraw aktywność to zmienię swój głos.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 2 Maja 2013 #33721 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na nie. Powody: Takie same co wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Maja 2013 #33733 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Jestem na nie, mało aktywny na forum , rzadko widywany na T`sie , prawię w ogóle. Przykro mi ale tym razem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35074 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi