Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #32999 Napisano 28 Kwietnia 2013 Nick: Bueno Wiek: 16 Staż na forum: miesiąc ale ogólnie na serwerze gram 3 miesiące Czas spędzony na forum: 13 godzin i pół godziny ale to z powodu nauki i grania w cs Doświadczenie w ocenianiu: duże , ponieważ często byłem odpowiedzialny za sprawdzanie graczy na mixach no i byłem adminem na kilku serwerowniach Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: 1 raz ssy gdy admin z wątpił w moją gre Dlaczego Ty?: ponieważ jestem kulturalny , lubie pomagać i dużo czasu spędzam na komputerze , gdy ktoś ma do mnie sprawe nie lubie czekac tylko odrazu działam Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: przez ostatnie 2 dni 2-4 godzin Coś od siebie: mam na imie Marek , jestem piłkarzem , biegaczem na długie dystansy , byłem nawet w kilku "klanach" cs po to aby pograć mixy itd chyba większąść wie jakie jaja robią gracze na ts , chciałem zostać adminem na cod bo mam na nim jakieś 1500 minut przegranych i ogarniam , mam steama i większość mnie zna [/b]
Procentowy Napisano 28 Kwietnia 2013 #33004 Napisano 28 Kwietnia 2013 Jestem na NIE. Nie znam Cię. Mały staż na forum. Zaledwie 21 postów. Popraw aktywność to zmienię swój głos..
LOVASSS Napisano 2 Maja 2013 #33733 Napisano 2 Maja 2013 Jestem na nie, mało aktywny na forum , rzadko widywany na T`sie , prawię w ogóle. Przykro mi ale tym razem na nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
28 Kwi
2
2 Maj
2
8 Maj
1