Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Nazwa klasy: Zamachowiec Jej umiejetności: 1/16 na zabojstwo , 1/7 krytyczny strzal , 1/4 z he , podwojny skok , 1 rakieta Statystyki: inteligencja : 15 zycie : 25 wytrzymalosc : 10 kondycja : 20 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym: E - uzywanie rakiety @EDIT zapomniałem dodać statystyki + 2000$ za zabójstwo Nazwa klasy: Platny zabojca Jej umiejetności: caly magazynek za zabojstwo , 1/14 krytyczny strzal , widzi miny , 2 skoki , 1 rakieta ,2000$ za zabojstwo Jakie bronie posiada: P90 Statystyki: zycie: 30 inteligencja: 10 wytrzymalosc : 10 kondycja: 20 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym: ( Klawisz E - uzycie rakiety ) Myślę , że klasy się spodobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Fajne bardzo. wymienił bym miny np na 1/3 z he. bo ludzi z minami jest sporo. Ale ogólnie mi się bardzo podobają ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Właśnie myślałem nad tym i dodam 1/4 he , 1 mina będzie git klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Bardzo fajne na Tak, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Bardzo fajne, ale proszę, tylko nie miny. ta 2 najfajniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 hehe obecnie klasy Zabójca i Saper robią spustoszenie minami heh ;d to prawda ;d lecz jedna mina w tą czy w tą nie wiele zmieni ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Fajne klasy ale miny zmien Klas z minami już jest dosyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Klasy spoko ale wg mnie niepotrzebne miny i flashe bo sa tacy idioci co nie potrafia rzucić granatem i zawsze spda pod nogixD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Na prośbę waszą usunąłem miny i dodałem 1 rakietę teraz klasa powinna być dobra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Można dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Czy wypowiedział by się jakiś H@ , co sądzi na temat '' klas '' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Bardzo fajnie :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Są to ciekawe propozycje godne do rozważenia nad wgraniem na serwa według mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Mozna dodac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi