Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32776 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Nick: Karolek Da Vinci ;* Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku sieciach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-8 Staż w CS-sie: 5 lat. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Gadałem dziś na TS'ie z Baksiem i mówił, że już nie wyrabia, więc chciałbym pomóc Admninistracji. W zwalczaniu cziterów, utrzymać porządek na forum. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Weekend ze 7h, a normalnie to 4-5 Kontakt: Steam: Vinci ? ;x GG: 43895726 TS: Vinci Chciałbym abyście dali mi szansę, na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32782 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Gracz często widziany na serwerze. Np. Dzisiaj pełno haxów na serwerze a, żadnego admina nie ma ;[ (Vinci był na serwie) Moglibyście go wziąć, chociaż na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32783 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Jestem na wielkie TAK. Ogarnięty i uprzejmy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32792 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Jestem na NIE, nie wyróżniasz się z tłumu, więc nie będzie przymykane oko na wiek, powinieneś mieć 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32795 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 dajcie mu admina za duzo gra odpalow a za malo jest adminow : d NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 27 Kwietnia 2013 #32802 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Gracz przeciętny jestem ale jestem jeszcze na NIE , popracuj więcej nad aktywnośćią na forum i na serwerze ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32810 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Jestem na NIE, nie wyróżniasz się z tłumu, więc nie będzie przymykane oko na wiek, powinieneś mieć 16. Podpisuje się pod słowami boNN-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArO Napisano 27 Kwietnia 2013 #32813 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Również podpisuję się pod słowami boNN'a. Dużo siedzę na TS, byłeś dzisiaj na kanale ze mną zbytnio rozmowny to ty nie jesteś Myślę że admin dla Ciebie to zbyt wiele. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32833 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Gracz często widziany na serwerze. Np. Dzisiaj pełno haxów na serwerze a, żadnego admina nie ma ;[ (Vinci był na serwie) Moglibyście go wziąć, chociaż na próbę. To , że raz był na serwie i nie było admina przez 1 mapę czy tam 1h.To nie znaczy , że nasz pan Vinci' będzie codziennie. A admini wiec o Tym , że mają też życie prywatne nie tylko Cs.. A wnosząc do tematu. Na serwerze masz przegrane tylko 4.6h.Widziałem Cię tylko 3/4 razy więc wątpie , że masz dobrą aktywność. Nie zapoznałeś się z kryteriami na admina.Bywają dni , że w ogólę Cię nie ma na serwerze ani na forum.Na razie idę w kierunku Nie. PS: - Wchodzenia raz dziennie na forum, - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 30h przegrane na serwerze, - Obowiązkowo aktywne konto steam, - Minimum 16 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 28 Kwietnia 2013 #32947 Administrator Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Niestety zbyt duzo negatywnych wypowiedzi. Pograj i po udzielaj sie troszke wiecej to otworze temat ponownie. Jak na ta chwile zamykam. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi