Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jestem nowy na cod-ie ale nie na serwerowni. Moim pomysłem jest to żeby klasa speedhacker miała możliwość używania broni. Ale nie broni typu m4/ak itp. tylko chodzi mo tylko o bronie USP/GLOCK. Sądzę że taka zmiana nie zaszkodziła by a ta klasa nadal by była swoja.

(Klasa ta i tak jest zbugowana bo tą broń można sobie kupić (USP/GLOCK))

Pozdrawiam

qRuBY

Napisano

No właśnie to jest beznadziejne. SpeedHacker rozumiem żę ma przypominać komandosa... Wszędzie taka klasa ma USP/Glock ( i inne splówki) oraz z perków dostaje broń. Tutaj tego niema i jedyne co może mieć to nóż. Jak dla mnie to jest troszkę do kitu ;)

Pozdrawiam

Napisano

Speedem gram już od dawna mi na przykład broń nie potrzebna ale spoczko jak by dodali i może jeszcze dwa skoki w powietrzu bo jak gość sie skampi np. na jakiejś skrzyni do nie idzie do niego dojść bez broni / skoków.

• Administrator
Napisano

Mysle ze ta klasa nie potrzebuje broni. Jak juz bym mial cos zmieniac to np dodal bym jej jakis long jump-a czy podwojny skok.

Napisano

Przydałby się do Speedhackera podwojny skok wtedy była by klasa fajna i dobra.( już jest dobra xD.)

Napisano

Klasa jest dobra sama w sobie ale te skoki zamiast splówek nieprzyszły mi do głowiy. Sądzę że to jest dobry pomysł.

Jupik. Pograłem 1 dzień speedhaxkerem i broni używałem tylko w "wyjątkowych przypadkach" ale jednak zawsze się przydała ;D Jednak lepiej wiedzieć że ma się coś jeszcze w łapie ;D

Napisano

nom miałem 80+ Speedem i co jak ktoś sie skampi na skrzyni to nawet te 215 Speeda mi nie pomoże i hp :D

Napisano

DO tych 2 skoków można by jeszcze może zmniejszyć mu trochę grawitacje ... Tak jak u Generała np. do 500. Wtedy klasa kozak by byłą ;)

Napisano

Ja bym byl za tym zeby dodac bron ale przy jeje wyciaganiu zmniejszałaby sie kondycha bo z kondycja +100 to mozna by ja traktowac jak premke

Napisano

Jak dla mnie powinieneś dać speedowi żeby widział miny gdyż teraz tyle osób gra klasami które mają miny że speedem nie da się grać to taka moja uwaga

!!

Napisano

Widzisz Night... Ty walczysz a ja tylko założyłem temat ;) ... To jak bd z tą grawitacją /? Aquax wypowiesz sie ?: P

Gość Guest
Napisano

@Up Przebranie wroga to by było już za dużo. Ale 2 skoki były by dobre i i to że jak się broń wyciągnie to kondycja się zmniejsza, a co do Hajzera to by było złe z tym widzeniem min .. :E

Pozdrawiam T1M3

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...