Skocz do zawartości

SpeedHAcker

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem nowy na cod-ie ale nie na serwerowni. Moim pomysłem jest to żeby klasa speedhacker miała możliwość używania broni. Ale nie broni typu m4/ak itp. tylko chodzi mo tylko o bronie USP/GLOCK. Sądzę że taka zmiana nie zaszkodziła by a ta klasa nadal by była swoja.

(Klasa ta i tak jest zbugowana bo tą broń można sobie kupić (USP/GLOCK))

Pozdrawiam

qRuBY

No właśnie to jest beznadziejne. SpeedHacker rozumiem żę ma przypominać komandosa... Wszędzie taka klasa ma USP/Glock ( i inne splówki) oraz z perków dostaje broń. Tutaj tego niema i jedyne co może mieć to nóż. Jak dla mnie to jest troszkę do kitu ;)

Pozdrawiam

Speedem gram już od dawna mi na przykład broń nie potrzebna ale spoczko jak by dodali i może jeszcze dwa skoki w powietrzu bo jak gość sie skampi np. na jakiejś skrzyni do nie idzie do niego dojść bez broni / skoków.

Klasa jest dobra sama w sobie ale te skoki zamiast splówek nieprzyszły mi do głowiy. Sądzę że to jest dobry pomysł.

Jupik. Pograłem 1 dzień speedhaxkerem i broni używałem tylko w "wyjątkowych przypadkach" ale jednak zawsze się przydała ;D Jednak lepiej wiedzieć że ma się coś jeszcze w łapie ;D

Jak dla mnie powinieneś dać speedowi żeby widział miny gdyż teraz tyle osób gra klasami które mają miny że speedem nie da się grać to taka moja uwaga

!!

Gość Guest

@Up Przebranie wroga to by było już za dużo. Ale 2 skoki były by dobre i i to że jak się broń wyciągnie to kondycja się zmniejsza, a co do Hajzera to by było złe z tym widzeniem min .. :E

Pozdrawiam T1M3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...