Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32485 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Witam. Jestem nowy na cod-ie ale nie na serwerowni. Moim pomysłem jest to żeby klasa speedhacker miała możliwość używania broni. Ale nie broni typu m4/ak itp. tylko chodzi mo tylko o bronie USP/GLOCK. Sądzę że taka zmiana nie zaszkodziła by a ta klasa nadal by była swoja. (Klasa ta i tak jest zbugowana bo tą broń można sobie kupić (USP/GLOCK)) Pozdrawiam qRuBY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32543 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Możesz używać jak CI sie z perki trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Kwietnia 2013 #32545 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jak sie perk trafi to po jednej rundzie broń znika Jestem za Dodaniem mu Glock/USP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32564 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 No właśnie to jest beznadziejne. SpeedHacker rozumiem żę ma przypominać komandosa... Wszędzie taka klasa ma USP/Glock ( i inne splówki) oraz z perków dostaje broń. Tutaj tego niema i jedyne co może mieć to nóż. Jak dla mnie to jest troszkę do kitu Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2013 #32588 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Speedem gram już od dawna mi na przykład broń nie potrzebna ale spoczko jak by dodali i może jeszcze dwa skoki w powietrzu bo jak gość sie skampi np. na jakiejś skrzyni do nie idzie do niego dojść bez broni / skoków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 26 Kwietnia 2013 #32628 Administrator Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Mysle ze ta klasa nie potrzebuje broni. Jak juz bym mial cos zmieniac to np dodal bym jej jakis long jump-a czy podwojny skok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2013 #32687 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Przydałby się do Speedhackera podwojny skok wtedy była by klasa fajna i dobra.( już jest dobra .) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2013 #32715 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Klasa jest dobra sama w sobie ale te skoki zamiast splówek nieprzyszły mi do głowiy. Sądzę że to jest dobry pomysł. Jupik. Pograłem 1 dzień speedhaxkerem i broni używałem tylko w "wyjątkowych przypadkach" ale jednak zawsze się przydała ;D Jednak lepiej wiedzieć że ma się coś jeszcze w łapie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Kwietnia 2013 #32716 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 nom miałem 80+ Speedem i co jak ktoś sie skampi na skrzyni to nawet te 215 Speeda mi nie pomoże i hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32828 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 dodac tylko podwojny skok i git bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Kwietnia 2013 #32874 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Jestem za tym aby dodać mu te dwa skoki i klasa bd bardzo dobra . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 DO tych 2 skoków można by jeszcze może zmniejszyć mu trochę grawitacje ... Tak jak u Generała np. do 500. Wtedy klasa kozak by byłą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Kwietnia 2013 #33135 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Ja bym byl za tym zeby dodac bron ale przy jeje wyciaganiu zmniejszałaby sie kondycha bo z kondycja +100 to mozna by ja traktowac jak premke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2013 #33141 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Jak dla mnie powinieneś dać speedowi żeby widział miny gdyż teraz tyle osób gra klasami które mają miny że speedem nie da się grać to taka moja uwaga !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Kwietnia 2013 #33144 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Podwójny skok dla speedhackera walczę o to od momentu kiedy pierwszy raz wszedłem na M-H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Kwietnia 2013 #33394 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2013 Widzisz Night... Ty walczysz a ja tylko założyłem temat ... To jak bd z tą grawitacją /? Aquax wypowiesz sie ?: P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33627 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Można dodaj a nawet tego deagla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33899 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 a ja jestem za tym by dodać przebranie wrogra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2013 #35216 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 @Up Przebranie wroga to by było już za dużo. Ale 2 skoki były by dobre i i to że jak się broń wyciągnie to kondycja się zmniejsza, a co do Hajzera to by było złe z tym widzeniem min .. :E Pozdrawiam T1M3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi