Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 #32126 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Mam problem z AMX-em nie wiem co jest ale jak chce zbanować czitera ale nie mogę co prawda amxmodmenu mi działa wyskakują różne opcje . Ale jak chce np. nacisnąć Wywal Gracza który jest pod numerem 1. to w ogóle mi tego nie wychwytuje zapewne większość z was powiedziała by że mam może niesprawną klawiaturę o tuż nie! klawiatura działa jak ta lala . Problem jest też taki jak klikam Zbanuj gracza wyskakuje Kick . Nie wiem co jest grane może ktoś z was miał taki problem i się podzieli ze mną jak taką usterkę usunąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32397 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Ale jest tak przy każdym graczu czy tylko przy jednym ? Bo miałem tak przy poszczególnych graczach. ;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32398 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 jak na moje oko to jest bug amx tymczasowy z kolejny crashem serwea powino juz byc normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33778 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Tak samo jak kolega napisal wyzej to moze byc spowodowane crashem servera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2013 #35303 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Juz jest wszystko w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Maja 2013 #35304 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Okej więc zamykam /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi