Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 #32113 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.30.67.59' [AMXBans] ======================================== Twój nick podczas gry:JaPa?! Godzina, data zdarzenia:23 kwiecien Mapa:dd 2 STEAM_ID / IP:STEAM_ID_LAN' '83.30.67.59' Uzasadnienie:dostalem bana bez ss bez niczego że niby czituje a skanowalem w tej mojej miejscuwie duzo osób moze potwierdzic że nic niemam tak wiec prosze o ub jescze potem koles dostał bułe i odrazu ban za czity..... 1 na serwie przegrane z 27 h na serwie i bana za niewinnosc prosze o ub niewiem coto ma byc ban zanic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 23 Kwietnia 2013 #32115 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Niech wypowie się admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 #32130 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 wytlumaczy mi ktos dlaczego mam bana? niejestem lamusem i nieczituje prosze mi odpisac pozatym na kompie mam tego anty cheata czy jakos to co wszedlo teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 23 Kwietnia 2013 #32138 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Unban Idź graj /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi