Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 #32113 Napisano 23 Kwietnia 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl/amxbansdd2/ban_list.php [AMXBans] Reason: 'Czitowanie' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.30.67.59' [AMXBans] ======================================== Twój nick podczas gry:JaPa?! Godzina, data zdarzenia:23 kwiecien Mapa:dd 2 STEAM_ID / IP:STEAM_ID_LAN' '83.30.67.59' Uzasadnienie:dostalem bana bez ss bez niczego że niby czituje a skanowalem w tej mojej miejscuwie duzo osób moze potwierdzic że nic niemam tak wiec prosze o ub jescze potem koles dostał bułe i odrazu ban za czity..... 1 na serwie przegrane z 27 h na serwie i bana za niewinnosc prosze o ub niewiem coto ma byc ban zanic?
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 #32130 Napisano 23 Kwietnia 2013 wytlumaczy mi ktos dlaczego mam bana? niejestem lamusem i nieczituje prosze mi odpisac pozatym na kompie mam tego anty cheata czy jakos to co wszedlo teraz
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
23 Kwi
4
Najaktywniejsi w tym temacie
HardeQ 2 posts
Popularne Dni
23 Kwi 2013
4 posts