skillerix Napisano 9 Stycznia 2016 #381392 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Nick:skillerix Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):5-10 Staż w CS-sie:24 Steam / NonSteam:nonsteam Dlaczego Ty:wiem ze na serwerze jest juz ogulnie dużo adminów ale ja tez chciał bym ołączyć do ich grona Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2 godziny max 3 Kontakt: skeyp kuba samek Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/skillerix/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xXx_Botor_xXX Napisano 9 Stycznia 2016 #381399 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 he he he. Taki żarcik na początek imprezy Masz ledwo 69 minut na serwerze i już chcesz admina? Czytałaś regulamin? Minimum 20h na serwerze, inaczej 1200 minut. Oczywiście na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeZy Napisano 9 Stycznia 2016 #381405 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Brak platformy Steam, 1 post na forum, czas online na forum 37 min, 69 min przegranych na serwerze. Nie żartujmy sobie, nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skillerix Napisano 9 Stycznia 2016 Autor #381419 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Brak platformy Steam, 1 post na forum, czas online na forum 37 min, 69 min przegranych na serwerze. Nie żartujmy sobie, nie no sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skillerix Napisano 9 Stycznia 2016 Autor #381421 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 no sorki dawno nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 9 Stycznia 2016 #381427 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Kpina? Twoja ortografia jest równa 0! "jusz" "ktury" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 9 Stycznia 2016 #381438 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 na NIE -nie widziałem cię za często na serwerze -GT -forum(mała aktywność) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 9 Stycznia 2016 #381481 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Nick:skillerix Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):bardzo dobre Znajomość AMXX (W skali 1-10):5-10 Staż w CS-sie:24 Steam / NonSteam:nonsteam Dlaczego Ty:wiem ze na serwerze jest juz ogulnie dużo adminów ale ja tez chciał bym ołączyć do ich grona Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2 godziny max 3 Kontakt: skeyp kuba samek Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/skillerix/80.72.40.110:27027/ Kolego chyba coś ci się pomyliło widzę ________________________________________________________________________________________ Tu masz wymagania na administratora: - Wchodzenie raz dziennie na forum; - Minimum 16 lat; - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; - Minimum 20h przegrane na serwerze; - Posiadanie mikrofonu; _________________________________________________________________________________________ OgÓ lnie to tak wygląda z mojej strony... - nie masz na pewno 18 lat skoro popełniasz tak DUŻE błędy ortograficzne (ogUlnie) - staż w counter strike 24 :facepalm: (ta gra nawet tyle nie ma :wall: ) - skoro masz "bardzo dobre" doświadczenie w byciu adminem to czemu masz 5/10 amx ? - nie znam Cie i nigdy nie widziałem na serwerze - masz jedyne 121 minut (2h) przegrane u nas - nie lubi nikt Cię na serwerze, bo nikt Cię nie zna niestety.. - Twoje uzasadnienie mnie nie przekonuje Haha podanie z serii żart ciąg dalszy.. :facepalm: :wall: Za takie coś powinny być rozdawane nagrody w postaci warnów Oto Twoje GT: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 10 Stycznia 2016 #381556 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Kolejne podanie z serii żart .. Na nie -wiek jak to możliwe masz 18 lat i 24 lata grasz w csa?Nawet ta gra tyle nie ma. -steam -ortografia -godziny PS:Popraw orto bo widać że ty masz z 10 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 10 Stycznia 2016 #381562 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Tak jak wspomnieli powyżej koledzy, kolejne podanie z serii żart ... :facepalm: -Wiek (Nie wierze, patrz na swoją ortografię...) -Ammx ? (Takie doświadczenie, a takie amxx ?) -Staż na serwerze i forum -Aktywność -Nie zna Cię nikt na serwerze ... -Steam Jak widać na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 10 Stycznia 2016 #381644 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 ty chlopie zartujesz?? przez cala mape wyjasnialem ci jak znalesc swoj profil na GT a ty idziesz na admina znasz amx a nie umiesz ogarnac gt widze ze klamiesz w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 10 Stycznia 2016 #381784 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Na NIE. - Wiek, którego Twoja ortografia nie może potwierdzić, - Niby bardzo duże doświadczenie, a AMXX na tak słabym poziomie? - Nie widziałem Cie ani razu na serwerze. Rozumiem, że ten staż w CS'ie, to 24 minuty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 10 Stycznia 2016 #381788 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz wymagan. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi