Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 #31703 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Nick: Fr3e_Fr4g3rS | ~ v_1.:Sielak:. Wiek: 17, prawie 18 Doświadczenie (w byciu adminem):10/10 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 5 lub 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ nie lubię cziterów, nie kulturalnych ludzi itd. chciał bym się zająć serwerem bo mam w tym doświadczenie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 3 do 6 godzin Kontakt: gg: 644367 steam: sielo85 nazwa konta. Pseudonim PewnaPozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 20 Kwietnia 2013 #31705 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Na NIE. 1 Post na forum... Konto tylko na Podanie. Nie odwiedzałem forum bo byłem tylko graczem. Konto nie jest tylko na podanie dziś dopiero zaczynam życie na forum. A podanie złożyłem bo widzę co się dzieje na serwerze, gram tam od ponad tygodnia. Nie pisz w swoim podaniu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 #31708 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Nie odwiedzałem forum bo byłem tylko graczem. Konto nie jest tylko na podanie dziś dopiero zaczynam życie na forum. A podanie złożyłem bo widzę co się dzieje na serwerze, gram tam od ponad tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Kwietnia 2013 #31723 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Przykro mi ale tydzień na serwerze to zbyt krótko. Nie zdarzyliśmy Cię poznać, bo nam nie dałeś ku temu okazji. Pograj z nami dłużej, napisz kilka postów, porozmawiaj na ts i wtedy wróć do podania. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi